Radhus · Nybyggnad Mijas Costa · Ref. HH-BROME-EDEN-15

1.235.000€
Pris per m2 7.866€/m2

Radhus · Nybyggnad Mijas Costa · Ref. HH-BROME-EDEN-15

Beskrivning

Nya spektakulära radhus i Mijas Costa

Pris per m2 7.866€/m2
Byggd 157m2
Tomt 218m2
Sovrum 4
Badrum 3
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat

4 sovrum - 3 badrum - lyxigt nybyggt - golffastighet - stora terrasser - trädgård - SPA - pooler - gym - golfutsikt - havsutsikt


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna unika utveckling av exklusiva stadshus med tre och fyra sovrum med spektakulär havsutsikt, modern arkitektonisk stil och den senaste teknologin i hemmet.

Dessa lyxiga fastigheter erbjuder välfördelade interiöra utrymmen där vardagsrum, matplats och fullt utrustat kök med bardisk smälter in i ett vardagsrum som maximerar utsikten från överdimensionerade dörrar och fönster med tre aspekter. Kopplingen mellan ute- och innerutrymmet är sömlös med generösa täckta och otäckta terrasser - den perfekta platsen att koppla av och njuta av utsikten över golfbanan eller den sydvästra kusten mot Medelhavet.

Var och en av bostäderna är färdiga till ett mycket hög standard som anstår en fastighet av denna kaliber med porslinsgolv och neutrala toner och texturer genomgående, vilket gör att ägaren kan anpassa utrymmet för att skapa den perfekta livsmiljön.

Rymliga sovrum drar nytta av inbyggda garderober med mastersviten med en klädkammare och vackert badrum. Utanför välskötta trädgårdar omsluter en privat pool i vissa fastigheter - en plats att svalka sig efter en omgång tennis eller en dag på golfbanan.

Klicka här för att se alla fastigheter från denna lyxutvecklare


Beläget på en av naturens mest inspirerande platser vid kusten i södra Spanien med utsikt över den berömda golfbanan El Chaparral, är det ett paradis som väntar på att bli upptäckt. Denna exklusiva utväg tjänar till att skapa balans mellan ditt sinne, kropp och ande under den lilla Medelhavssolen som omfattar det lyxiga konceptet av resort-stil bo där alla dina behov tillgodoses. Ligger vid Medelhavskusten på Costa del Sol, länge älskad av kräsna köpare för en mängd utomhusaktiviteter som kan avnjutas, idealiskt beläget nära några av Spaniens vackra vita sandstränder och gränsar till El Chaparral Golf & Country Club. 

Dessutom ligger den populära staden La Cala några minuters bilresa bort känd för sina fina restauranger och stränder med blå flagg. Denna eleganta utveckling ligger i en framträdande position med moderna arkitektoniska linjer som smälter naturligt in i miljön. Områdets fantastiska stränder ligger inom gångavstånd, vilket gör detta till den perfekta platsen för att njuta av alla aspekter av lyxboende på Costa del Sol med hälsoklubb, spa och en exklusiv conciergeservice för att säkerställa att alla dina behov tillgodoses.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2020
Sovrum: 4
Badrum: 3
Toaletter: 1
Byggd: 157m2
Tomt: 218m2
Balkong: 70 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 31 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 700 Meter
Golf Utsikt
Lekplats för barn
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Övervaknings kameror
24 Hour Security
Nära strand
Balkong
Larmsystem
Smart Home System
Vattenfront
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Integritet
Air Condition
Köksutrustning
Automatisk port
Kust
Förråd
Tennis
Nybyggd
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Fitness Club
Garage
GYM
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Bottenplan
Trädgård
Gemensam Pool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet