Villa · Nybyggnad Yecla · Ref. GNR-79022

774.000€
Pris per m2 1.980€/m2

Villa · Nybyggnad Yecla · Ref. GNR-79022

Beskrivning

Pris per m2 1.980€/m2
Byggd 391m2
Tomt 20.000m2
Sovrum 6
Badrum 5
Pool Ja

NYBYGGD VILLA I YECLA, MURCIA Nybyggd exklusiv lyxvilla i en vacker vingård i Yecla, Murcia. Projektet erbjuder moderna villor i bondgårdsstil byggda på tomter på 20 000 m2, med olivträd och en vingård med en produktion på upp till 10 000 kg druvor, vilket gör det möjligt att producera eget vin. Olika distributionsmodeller erbjuds, även om det också är möjligt att göra en helt personlig utformning. Standardmodellerna presenterar ett rymligt hus på en våning med 6 sovrum, 5 badrum, öppna utrymmen fulla av liv, där "interiör" och "exteriör" smälter samman perfekt och det naturliga ljuset dominerar. Dagrummet har en öppen design, där kök, matsal och vardagsrum kombineras i ett stort utrymme med stora fönster som ger tillgång till utomhusområdet med stora terrasser, trädgården och den privata poolen. Den inre uteplatsen i husets mitt representerar den perfekta integrationen av arkitekturen med den naturliga miljön. Hela huset innehåller högkvalitativa material i stil med en traditionell spansk bondgård med en modern touch; framhäver en hög termisk och akustisk isolering och energieffektivitet A, ädla och naturliga material, såsom trä och natursten, i kombination med stuckatur, betong och glas för en perfekt integration i den naturliga miljön. Dessutom ingår 2 parkeringsplatser, en pool och en anpassningsbar trädgård enligt m2 och typ av skörd. Ett hus som anpassar sig till alla och som är mycket hållbart när det gäller bland annat vattenanvändning, energiförbrukning (solpaneler) och värmeisolering. Ett unikt läge med mycket avskildhet som gör att du kan vara i direkt kontakt med naturen och njuta av en hälsosam och ekologiskt hållbar livsstil, men bara 15 minuter med bil från Yeclas centrum. En av de viktigaste städerna i Murcia-provinsen, som har alla nödvändiga tjänster för det dagliga livet samt ett brett kulturellt och gastronomiskt utbud. Det är en idealisk miljö för vandrare, mountainbikecyklister och andra friluftsentusiaster. Området har mycket goda vägförbindelser och man kan nå Murcia och Alicante på drygt en timme. Yecla, en av regionens mest exceptionella destinationer, ligger längst i norr, eller rättare sagt, längst i nordost. Detta är ett land med berg, gott vin, historia, kultur och legender. Det är inte konstigt att spanska författare som Azorín eller Pío Baroja var fascinerade efter att ha lärt känna det.

Egenskaper

Sovrum: 6
Badrum: 5
Byggd: 391m2
Tomt: 20.000m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Gated
Near Schools
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 2
Double Garage
Double Bedrooms: 6
Terrace: 201 Msq.
Beach: 70000 Meters
Location: Rural, Mountain
Useable Build Space: 330 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet