Villa · Nybyggnad BAÑOS Y MENDIGO · Ref. GNR-58313

474.500€
Pris per m2 3.736€/m2

Villa · Nybyggnad BAÑOS Y MENDIGO · Ref. GNR-58313

Beskrivning

Pris per m2 3.736€/m2
Byggd 127m2
Tomt 520m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGDA VILLOR I ALTOANA GOLF RESORT, MURCIA Nybyggnation av vackra villor i Altaona Golf Resort, Murcia. Villan har 3 sovrum, 2 badrum, öppet kök med vardagsrum och direkt tillgång till trädgården med privat pool och parkeringsplats. Villorna är särskilt utformade för att ge oändlig utsikt över golfbanan, sjöarna och det avlägsna landskapet, både inifrån och utifrån. Trädgårdar och terrasser i söderläge ser till att du kan njuta av den varma vintersolen, och generösa glasfönster ger ytterligare utsikt över regionen från bekvämligheten av interiören. Villorna har utformats för att maximera komfort, avskildhet och effektivitet. inhemska växter har placerats på taken för att skapa en känsla av ett annat naturligt utrymme. Beläget i en privilegierad miljö där vi kan leva lugnt, i kontakt med naturen och bergen, uppnår vi livskvalitet, frisk luft och öppna utrymmen. Exklusivt nybyggt bostadsområde som ligger i Altaona Golf bara 15 minuter med bil från Murcias huvudstadens centrum och 15 minuter från stränderna kan du njuta av lugnet och säkerheten som erbjuds av golfbanan som har 18 hål och komforten att bo nära all service. I den rymliga anläggningen ingår alla typer av tjänster som ett köpcentrum, tennis-, paddel- och basketbanor. Den främre grinden är alltid bemannad, vilket gör Altaona till en plats där barnen kan leka utomhus på ett säkert sätt. Sammanlagt läggs cirka 500 bostäder till för att utgöra Altaona resort, som är spridd över en yta på 3,6 miljoner m2. Här är några av de lokala höjdpunkterna: - Murcia centrum: Centrum av Murcia: 15 minuter. - Stranden: 20 minuter: 20 minuter. - Corveras flygplats: 20 minuter. - Alicante flygplats: Flygplats Alicante: 45 minuter. - Shoppingcenter (La Alberca): 8 minuter. - Sjukhus: 10 minuter.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 127m2
Tomt: 520m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Terrace: 31 Msq.
Beach: 25000 Meters
Location: Mountain, Urbanisation
Useable Build Space: 105 Msq.
WC: 1

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet