Lägenhet · Nybyggnad Benidorm · Ref. GNR-79390

640.000€
Pris per m2 12.549€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Benidorm · Ref. GNR-79390

Beskrivning

Pris per m2 12.549€/m2
Byggd 51m2
Sovrum 1
Badrum 1
Pool Ja

NYBYGGDA LYXIGA BOSTADSOMRÅDEN I BENIDORM En ny framtida ikon i Benidorm Skyline som kommer att levereras om tre år. Nybyggd lyxig frontlinje för privata bostäder och hotellkomplex i Benidorm med lägenheter med 1, 2 och 3 sovrum och magnifik havsutsikt. Modern byggnad med mer än 44 våningar, 158 meter hög, mer än 200 lägenheter och ett exklusivt hotell, på den sista tomten som kommer att ha direkt utsikt över Poniente-stranden i Benidorm. Bostadskomplexet kommer också att ha bastu, spa, lobby, gym, yoga- och pilatesområde, coworkingutrymmen, trädgårdar, himmelsträdgårdar, tennis- och paddeltennisbana, socialklubb, restaurang, stora förrådsutrymmen och parkeringsplatser med elektrisk laddning för cirka 180 bilar. Kommer också att ha ett auditorium och en Beach Club med tre olika områden av gräs, sand och trä med direkt tillgång från stranden, där man kan njuta av solnedgångsljuset och medelhavslivsstilen. Byggnadens utformning kommer att ha ett nytt landskapselement: runt byggnaden kommer sanddyner att återskapas enligt medelhavsinspirationen, vilket kommer att föra en dialog med landskapet på Poniente-stranden. Omgiven av en idyllisk enklav kommer gästerna och invånarna också att kunna njuta av det friska vattnet i de två poolerna (en på 1 000 m2 exklusivt för ägarna och en annan utomhuspool i strandklubben på cirka 1 500 m2). De boende kommer att leva i det naturliga ekosystem som trädgårdarna erbjuder och den energieffektivitet som redan demonstrerats i det första projektet från denna byggare, som 2022 fick Macael-priset av Spaniens kung och drottning i kategorin "hållbarhet" för att vara det första höghus i Spanien med Leed Gold-certifikat. Det är sista chansen att få en lägenhet i frontlinjen med magnifik havsutsikt i Benidorm! Benidorm erbjuder oändliga möjligheter: från att ta en promenad längs strandpromenaden, simma i det kristallklara vattnet, utöva vattensporter, göra en båttur till ön Tabarca eller vandra genom Benidorms historiska kvarter, som ligger på en udde och där den gamla staden står i stor kontrast till de breda avenyerna i den största turiststaden. De fina sandstränderna, det kristallklara vattnet, det privilegierade klimatet och den goda infrastrukturen har bidragit till att Benidorm har gett denna region, som också är utrustad med en god infrastruktur av högkvalitativa tjänster, sin välförtjänta berömmelse. Det finns många mästerskapsbanor i och runt Benidorm som erbjuder en bra utmaning för både den seriösa och den tillfälliga golfaren. Alicantes flygplats ligger 60 km bort.

Egenskaper

Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 51m2
Pool : Ja
Kök : 0
Communal Pool
Gym
Jacuzzi
parking
Elevator/Lift
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Near Bus Route
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 1
Views: Sea
Terrace: 11 Msq.
First Line to the Sea
Beach: 20 Meters
Useable Build Space: 41 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet