Radhus · Nybyggnad San Javier · Ref. GNR-28300

499.000€
Pris per m2 2.268€/m2

Radhus · Nybyggnad San Javier · Ref. GNR-28300

Beskrivning

Pris per m2 2.268€/m2
Byggd 220m2
Tomt 200m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja

NYBYGGDA RADHUS I SANTIAGO DE LA RIBERA Nybyggnation av radhus med privata pooler i Santiago de la Ribera, bara en kort promenad från Mar Menors stränder. Utformad för att ge det perfekta privata moderna vardagsrummet, med skjutdörrar med dubbelglas i glas som öppnar direkt till ett stort yttre utrymme med privat pool, inhägnad trädgård och parkering utanför vägen. Du kan njuta av solen året runt i taksolariumet, och ett praktiskt förråd och många extrafunktioner som vitvaror, externa ljudhögtalare och till och med ett sommarkök bland många andra ingår. Endast 850 meter från stranden är det ett perfekt läge för att njuta av det fantastiska klimatet i området, med sin vackra strandpromenad som är en fantastisk plats att promenera antingen på dagen eller kvällen, med otaliga restauranger att välja mellan och några fantastiska tapasbarer precis vid havet eller vid den ständigt populära småbåtshamnen. Området erbjuder en mängd olika sportaktiviteter, bland annat säsongsbetonade vattensporter och omgivande golfbanor alldeles i närheten! Santiago de la Ribera ligger vid Mar Menor, på Murcias kust. Denna gamla fiskeby har 4 kilometer strand med fin, gyllene sand. Medelhavsvattnet är perfekt för att njuta av sol, hav och vattensporter året runt. Det finns en attraktiv palmkantad strandpromenad som löper längs hela stranden. Komplexet ligger 30 minuter från Murcia - Corvera flygplats och 1 timme från Alicante flygplats.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 220m2
Tomt: 200m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Trees
Near Schools
Near Commercial Center
Near Bus Route
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 3
Terrace: 76 Msq.
Useable Build Space: 170 Msq.
Beach: 850 Meters

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet