Radhus · Nybyggnad Cuevas Del Almanzora · Ref. SPC-52678

275.000€
Pris per m2 2.865€/m2

Radhus · Nybyggnad Cuevas Del Almanzora · Ref. SPC-52678

Beskrivning

Pris per m2 2.865€/m2
Byggd 96m2
Tomt 12m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

FANTASTISKA NYBYGGDA RADHUS I DESERT SPRINGS RESORT Ett unikt tillfälle att köpa ett av ett begränsat urval av radhus med två sovrum som släppts i fas 1 av ett privat bostadsområde med 14 fantastiska radhus som ligger runt en privat pool, i vackra anlagda trädgårdar, med ett avundsvärt läge på Desert Springs. Modern design och naturligt ljus är de utmärkande egenskaperna med en interiör som erbjuder ett stilfullt hem med modernt utseende, med spektakulär utsikt över cricket-ovalen och bergskedjorna bortom, mot Medelhavskusten. Vardagsrummet leder ut till en täckt veranda. Fastigheten har tillgång till en parkeringsplats, trädgårdar, pool och ett privat solarium på taket. Högkvalitativa finesser inkluderar; ett attraktivt kaklat badrum och duschrum. Ett öppet kök med "Silestone" bänkskivor, med kyl/frys och tvättmaskin integrerade i skåpen. Keramisk spis, spisfläkt och mikrovågsugn. Luftkonditionering, dubbla glasrutor, spegelskåp i sovrummen och högkvalitativa sanitetsartiklar av "Roca" eller "Porcelnosa" i alla utrymmen. Specifikation 2 sovrum 2 badrum, en-suite Vardagsrum/matsal med veranda Privat solarium på taket Parkeringsplats Gemensamma trädgårdar Gemensam pool Gated community med säkerhet Golvyta 96m2 Övriga utrymmen 11m2 Takterrass 33m2 Lägenheterna ligger inom Europas enda internationellt prisbelönta familjeanläggning och Championship Desert Golf Course. Desert Springs Resort är unikt, beläget i en av de mest lugna och eftertraktade enklaverna på Andalusiens kust i Cuevas del Almanzora och Vera i Almería, och erbjuder Spaniens finaste urval av prisvärda lyxfastigheter, från lägenheter till radhus och villor i alla storlekar, alla byggda enligt våra krävande specifikationer. Det är en prisbelönt golf-, sport- och fritidsanläggning som ligger bland klippor och smaragdgröna fairways, inbäddad i en lyxig egendom. Anläggningen är omgiven av ostörd natur och har en spektakulär utsikt över bergskedjor och Medelhavet.

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 96m2
Tomt: 12m2
Pool : Ja
Kök : 0
Near Golf / Golf Resort Property
Useable Build Space: 85 Msq.
BBQ
Beach: 5000 Meters
Terrace: 49 Msq.
Trädgård
Communal Pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet