Villa · Nybyggnad Cuevas Del Almanzora · Ref. SPC-59799

849.000€
Pris per m2 4.965€/m2

Villa · Nybyggnad Cuevas Del Almanzora · Ref. SPC-59799

Beskrivning

Pris per m2 4.965€/m2
Byggd 171m2
Tomt 775m2
Sovrum 4
Badrum 5
Pool Ja

FANTASTISKA NYBYGGDA VILLOR I DESERT SPRINGS RESORT Ett begränsat urval av lyxiga villor med fyra sovrum som vetter mot fairway och har fantastisk utsikt över mästerskapsbanan Indiana och bergskedjorna bortom. Privatlivet garanteras av en inhägnad innergård, privat parkering och stängsel. En omfattande lounge och terrasser på taket, djupa skuggiga verandor med en inbyggd grill, en välskött privat trädgård med pool med utsikt över golfbanan, säkerställer att utsidan ger en mängd möjligheter att njuta av de långa lata sommardagarna och härliga stjärnfyllda kvällarna. Inuti är modern design och naturligt ljus, som visar en övergripande känsla av utrymme, de enastående egenskaperna hos en sofistikerad interiör som erbjuder ett elegant hem med modern överklagande. Bland funktionerna finns en intern reception som öppnar upp till ett omfattande vardagsrum / matsal och kök med öppen planlösning med "nivå genom" golv, på de täckta verandorna, privat anlagd trädgård och pool för att erbjuda ett kombinerat inre / yttre vardagsrum och matplats, utformad för att användas som en i regionens speciellt privilegierade klimat. Det stora sovrummet med eget badrum ligger på första våningen och har direkt tillgång till den omfattande takloungen och terrassen. Det finns ytterligare två sovrum med eget badrum på bottenvåningen, ett med direkt tillgång till den omfattande verandan och poolen samt ett fjärde sovrum med separat badrum. På den stora nedre bottenvåningen finns spelrum, biorum, vinkällare, kontor, tvättstuga och ett femte badrum. Lyxiga ytskikt inkluderar vackert kaklade badrum, ett öppet kök med "Silestone" bänkskivor, med integrerade apparater, keramikhäll och spisfläkt. Dubbelglasfönster, spegelgarderober i sovrummen med högkvalitativa "Roca" eller "Porcelnosa" sanitetsartiklar och beslag överallt. Ett mekaniskt ventilationssystem till nedre, bottenvåningen och första våningen och fotovoltaiska paneler anslutna till varmvattencylindern med individuellt styrda varma / kalla luftkonditioneringsenheter till vardagsrummet och sovrummen, tillgodoser alla krav på temperaturkontroll. USB-portar i alla rum med höghastighetsanslutning till internet.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 171m2
Tomt: 775m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Under-Build / Basement
Double Bedrooms: 4
Useable Build Space: 140 Msq.
BBQ
Beach: 5000 Meters
Terrace: 122 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet