Villa · Nybyggnad Cuevas Del Almanzora · Ref. SPC-12042

395.000€
Pris per m2 2.926€/m2

Villa · Nybyggnad Cuevas Del Almanzora · Ref. SPC-12042

Beskrivning

Pris per m2 2.926€/m2
Byggd 135m2
Tomt 425m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool Ja

FANTASTISKA NYA LYXVILLOR I DESERT SPRINGS RESORT Denna underbara villa med 4 sovrum ligger i ett lugnt område av golfbanan och har en fantastisk utsikt över golfbanan och bergskedjorna. Villan har stora terrasser och pergola, medan interiören erbjuder ett stilfullt modernt hem med modernt utseende. Funktioner inkluderar det största sovrummet, som ligger på första våningen, som leder ut till en stor öppen terrass, en helt anlagd trädgård, gott om terrasser för alfresco dining, luftkonditionering, dubbelglas, högkvalitativt utrustat kök, vitvaror och sovrumsgarderober, och säkerhetsbeslag är standard i hela huset. Tilldelad underjordisk parkering. Villorna ligger inom Europas enda internationellt prisbelönta familjeanläggning och Championship Desert Golf Course. Desert Springs Resort är unikt, beläget i en av de mest lugna och eftertraktade enklaverna på Andalusiens kust i Cuevas del Almanzora och Vera i Almería, och erbjuder Spaniens finaste urval av prisvärda lyxfastigheter, från lägenheter till radhus och villor i alla storlekar, alla byggda enligt våra krävande specifikationer. Det är en prisbelönt golf-, sport- och fritidsanläggning som ligger bland klippor och smaragdgröna fairways, inbäddad i en lyxig egendom. Anläggningen är omgiven av ostörd natur och har en spektakulär utsikt över bergskedjor och Medelhavet.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 135m2
Tomt: 425m2
Pool : Ja
Kök : 0
Terrace: 62 Msq.
Trädgård
Communal Pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Location: Coastal, Urbanisation
Near Golf / Golf Resort Property
Useable Build Space: 110 Msq.
Double Bedrooms: 4
Beach: 5000 Meters

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet