Modern 3:a i Guardamar Spanien · Costa Blanca Syd · Guardamar · Center

HH-MIRA-PORT 80m2 2 2 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 6 m2
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 15 Km.
Avstånd till fritid: 0 Meter
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Våning : 0
Nära strand
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Terrass
Gemensam Takterrass
Havsutsikt
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - 3: e linjen - nybyggd - pool på taket - parkering - förvaring - öppen planlösning - nära stranden - nära La Marquesa Golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta prestigefyllda bostadskomplex med 24 rymliga lägenheter för att göra dina drömmar om havet levande till en konkret verklighet. Beläget bara 5 minuter från den fantastiska strandlinjen på en av Spaniens bästa stränder, har varje lägenhet 2 eller 3 sovrum beroende på dina behov. De stora balkonger och panoramafönster möjliggör det perfekta landskapet som åtföljer ditt nya liv här på Costa Blanca, och havsutsikten som detta komplex gör att du kan uppleva är en underbar gåva av naturen som är 100% typisk för Medelhavets livsstil.


Guardamar del Segura är känt för sina kilometer med sandstränder. Den har en lång huvudgata full av alla typer av butiker samt en populär marknad varje onsdag morgon. Det finns ett turistbyrå där du kan boka din plats i turisttåget, museerna och ett stort sportcenter med inomhus- och utomhuspooler. Hamnen, som är borta från staden, är början på Corridor Verde vandrings- och cykelleder tillsammans med Rio Segura. Detta inkluderar två underbara parker, Alfonso och Renia Sofia. Inlandet av Guardamar är känt som Campo de Guardamar och inkluderar både El Raso och Moncayo urbaniseringar. El Raso har ett kommersiellt centrum och en mycket, mycket populär och upptagen marknad, som är lokalt känd som "Lemon Tree Market" varje söndag morgon med över 500 bås.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 162.579 GBP
  • Ryska rubeln: 16.419.458 RUB
  • Schweiziska franc: 204.459 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.459.333 CNY
  • Dollar: 225.834 USD
  • Svenska kronor: 1.936.290 SEK
  • Den norska kronan: 1.985.785 NOK

Hansson & Hertzell Realty