Lyxig Våning i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat · Sierra Cortina

HH-MSOL-MEDVIEW-BAJA 73m2 3 3 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 73m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 60 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 53 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Garage
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Bottenplan
Terrass
Gemensam Pool
Trädgård
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Fitness Club
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - nybyggd - gemensam pool - gym - spa - havsutsikt - nära golf - utrustat kök - parkering - golvvärme


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta privata bostad, designat för dig att njuta av både hav och natur, i ett av de mest uppskattade områdena på Costa Blanca: Finestrat. Alla hus har ett fullt utrustat kök, öppet mot vardagsrummet, i vilket ett stort fönster viker mot den rymliga terrassen med glasbalustrad, som erbjuder fantastisk utsikt över de gemensamma utrymmena i bostadsområdet och Benidorms skyline. Dessutom inkluderar de luftkonditioneringskanaler, golvvärme i badrum, hemautomationssystem, LED-belysning och parkering. Men utan tvekan är de mest imponerande de gemensamma utrymmena, som tas om hand i detalj, för att erbjuda en avkopplande atmosfär, perfekt integrerad med miljön. Poolen stiger i två höjder, som är förbundna med ett modernt vattenfall, där du kan njuta av ett uppfriskande dopp på toppen eller koppla av i hängmattaområdet längst ner. Dessutom har du ett gym för att njuta av sport och ett spa, som gör att du kan koppla av och ta hand om din hälsa.

Takvåningsalternativ från: € 355.000


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära angränsande Benidorm. Byn ligger inbäddat vid bergssidan av Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut mot kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla med färgglada målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom centrum av Benidorm och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familjen och vännerna kan nås inom en kort bilresa. Det finns en mycket bra förbindelse med AP7 och N332 så enkelt att du kan gå till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 216.552 GBP
  • Ryska rubeln: 21.622.645 RUB
  • Schweiziska franc: 270.487 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.847.280 CNY
  • Dollar: 289.115 USD
  • Svenska kronor: 2.629.149 SEK
  • Den norska kronan: 2.586.708 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder