Modern takvåning i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat · Sierra Cortina

HH-MSOL-MEDVIEW-ATIC 75m2 3 3 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 75m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 35 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 53 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 3
Gemensam Pool
Trädgård
Lekplats för barn
Privat Takterrass
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ
Nära strand
Underjordisk parkering
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Havsutsikt
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
GYM
Garage
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - nybyggd - privat takterrass - garage - förråd - pool - jacuzzi - trädgård - havsutsikt - utrustat kök


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta privata bostad, designat för dig att njuta av både hav och natur, i ett av de mest uppskattade områdena på Costa Blanca: Finestrat. Alla hus har ett fullt utrustat kök, öppet mot vardagsrummet, där ett stort fönster viker mot den rymliga terrassen med glasbalustrad, som erbjuder fantastisk utsikt över de gemensamma utrymmena i bostadsområdet och Benidorms skyline. Dessutom inkluderar de luftkonditioneringskanaler, golvvärme i badrum, hemautomationssystem, LED-belysning och parkering. Men utan tvekan är de mest imponerande de gemensamma områdena, som tas om hand i detalj, för att erbjuda en avkopplande atmosfär, perfekt integrerad med miljön. Poolen stiger i två höjder, som är anslutna med ett modernt vattenfall, där du kan njuta av ett uppfriskande dopp på toppen eller koppla av i hängmattaområdet längst ner. Du kommer också att ha ett gym för att njuta av sport och ett spa-område, som gör att du kan koppla av och ta hand om din hälsa.

Alternativ på bottenvåningen från € 258.000


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära angränsande Benidorm. Byn ligger inbäddat vid bergssidan av Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut till kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla med färgglada målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom centrum av Benidorm och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familjen och vännerna kan nås inom en kort bilresa. Det finns en mycket bra anslutning med AP7 och N332 så enkelt att du kan gå till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 296.453 GBP
  • Ryska rubeln: 31.240.391 RUB
  • Schweiziska franc: 370.230 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.581.844 CNY
  • Dollar: 406.369 USD
  • Svenska kronor: 3.645.282 SEK
  • Den norska kronan: 3.545.137 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder