Exklusiv Villa i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat · Sierra Cortina

HH-MIRA-VILLAMIR 260m2 459m2 4 4 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 260m2
Tomt: 459m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 68 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Källare
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 5 badrum - nybyggd - stort garage - terrasser - privat pool - trädgård - panoramautsikt över havet - förvaring - nära Villaitana Golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxvillor, bestående av 2 vardagsrum, 4 sovrum, 5 badrum, ett kök, ett garage med plats för två bilar, en pool och en trädgård. Med sydöstra orientering och en av de bästa hav utsikt över Costa Blanca, ligger 1 km från det största köpcentret i området, 3 minuter från motorvägen och 5 minuter från stranden. Beläget i eliten urbana bosättningen Sierra Cortina, är din nya villa 100% omfattande av alla bekvämligheter du behöver för ett lugnt och trevligt boende. Byggnaden är konstruerad i tre höjder så att du kan njuta av den exklusiva och lugnande utsikten över havet från fönstren, samtidigt som du maximerar det tillgängliga utrymmet med ett brett utbud av varor som en öppen terrass, en infinity-pool och en privat trädgård att njuta av dina varma kvällar i.

Klicka här för en 360 ° virtuell rundtur genom villan


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära angränsande Benidorm. Byn ligger inbäddat vid bergssidan av Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut mot kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla med färgglada målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom centrum av Benidorm och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familjen och vännerna kan nås inom en kort bilresa. Det finns en mycket bra förbindelse med AP7 och N332 så enkelt att du kan gå till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.017.840 GBP
  • Ryska rubeln: 1.017.840 RUB
  • Schweiziska franc: 1.233.600 CHF
  • Kinesiska yuan: 8.476.560 CNY
  • Dollar: 1.269.240 USD
  • Svenska kronor: 12.589.800 SEK
  • Den norska kronan: 12.314.400 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder