Exklusiv Villa i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat · Sierra Cortina

HH-MIRA-VILLAMIR 421m2 740m2 4 5 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 421m2
Tomt: 740m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 68 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Larmsystem
Dubbelglas
Havsutsikt
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Källare
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 5 badrum - nybyggd - stort garage - terrasser - privat pool - trädgård - panoramautsikt över havet - förvaring - nära Villaitana Golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxvillor, bestående av 2 vardagsrum, 4 sovrum, 5 badrum, ett kök, ett garage med plats för två bilar, en pool och en trädgård. Med sydöstra orientering och en av de bästa hav utsikt över Costa Blanca, ligger 1 km från det största köpcentret i området, 3 minuter från motorvägen och 5 minuter från stranden. Beläget i eliten urbana bosättningen Sierra Cortina, är din nya villa 100% omfattande av alla bekvämligheter du behöver för ett lugnt och trevligt boende. Byggnaden är konstruerad i tre höjder så att du kan njuta av den exklusiva och lugnande utsikten över havet från fönstren, samtidigt som du maximerar det tillgängliga utrymmet med ett brett utbud av varor som en öppen terrass, en infinity-pool och en privat trädgård att njuta av dina varma kvällar i.


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära angränsande Benidorm. Byn ligger inbäddat vid bergssidan av Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut mot kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla med färgglada målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom centrum av Benidorm och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familjen och vännerna kan nås inom en kort bilresa. Det finns en mycket bra förbindelse med AP7 och N332 så enkelt att du kan gå till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 941.248 GBP
  • Ryska rubeln: 95.060.020 RUB
  • Schweiziska franc: 1.183.710 CHF
  • Kinesiska yuan: 8.448.770 CNY
  • Dollar: 1.307.460 USD
  • Svenska kronor: 11.210.100 SEK
  • Den norska kronan: 11.496.650 NOK

Hansson & Hertzell Realty