Takvåning intill La Zenia Boulevard Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Los Dolses

HH-TRI-MUNA-219 84m2 3 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 84m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 62 m2
Takterrass: 46 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Våning : 3
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
GYM
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Utsikt över pool
Privat Takterrass
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggd - takterrass - privat pool - parkeringsplats - GYM - golvvärme - luftkonditionering - nära La Zenia boulevard


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxiga lägenhet med högkvalitativa ytor, 3 sovrum, stora grönområden, gemensamma utrymmen, avkopplande och gemensamma pooler. En annan av dess stora attraktioner är dess magnifika söderorientering och på grund av sin närhet till stranden erbjuder de flesta hus magnifik utsikt. Bostaden ligger i den konsoliderade urbaniseringen av Los Dolses, bara några minuters promenad från det berömda köpcentret Zenia Boulevard och nära de vackraste stränderna på Costa Blanca, samt ett brett utbud av tjänster. Vi lägger särskild uppmärksamhet åt våra takvåningar eftersom du kan välja mellan komforten på en våning eller en magnifik duplex med fantastisk utsikt, båda modellerna med pool eller jacuzzi ingår.

Lägenhet alternativ från € 268.000


Orihuela Costa är en kustregion som ligger på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Orihuela Costa är ett perfekt resmål för dem som letar efter en familjesemester på stranden, med 16 kilometer varierad kustlinje. Det är också ett utmärkt val för golfsemestrar; i själva verket är Orihuela Costa välutrustad för alla behov, med massor av bekvämligheter, faciliteter och fritidsattraktioner. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen klimatet i området som ett av de mest rättvisa i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan den skryta med 325 soliga dagar varje år, vilket gör det till ett perfekt resmål året om.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 289.355 GBP
  • Ryska rubeln: 30.492.381 RUB
  • Schweiziska franc: 361.365 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.520.025 CNY
  • Dollar: 396.639 USD
  • Svenska kronor: 3.558.001 SEK
  • Den norska kronan: 3.460.253 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder