Lyxvilla vid Marquesa golf - Quesada Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales

HH-BH-RO-B 121m2 236m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 121m2
Tomt: 236m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydväst
Balkong: 18 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Havsutsikt
A/C
Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum, 2 badrum, privat pool, solarium, havsutsikt


Dessa unika och hållbara villor är utformade för att dra full nytta av den vackra utsikten över Guardamar. En kombination av havsutsikt, natur och en lyxig livsstil inom gångavstånd från Quesada och Rojales med alla bekvämligheter till hands. Hållbar design, högkvalitativa ytor och ett unikt läge utmärker dessa villor som en av de bästa på Costa Blanca.

Villor utformade med en total yta på 236 kvadratmeter med utsikt över Guardamar och havet. 3 sovrum med badrum och ett solarium med utsikt över Sierra del Recorral. Från infinity poolen kan du njuta av den vackra utsikten och naturen som Rojales har att erbjuda. Med det naturliga ljuset på bottenvåningen kan du maximera användningen av detta utrymme för extra rum, flera parkeringsgarage eller för rekreationsrummet du alltid har drömt om!


Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den inte existerade förrän i början av 1970-talet när en spansk entreprenör, Justo Quesada Samper, bestämde sig för att starta sin egen stad. Urbaniseringen växte och slutligen blev den accepterad som en riktig spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor hela året runt. Det har gott om affärer, barer och restauranger.

Det har också en golfbana och vattenpark så det har sina egna unika attraktioner.
Golf i Ciudad Quesada

Ciudad Quesada har egen golfbana som heter La Marquesa golf och country club. Också i närheten av Ciudad Quesada finns La Finca golf, Royal Campoamor golf och Las Ramblas golf.

Stränder i Ciudad Quesada
Det finns inga stränder faktiskt i Ciudad Quesada eftersom det är något inlands men det finns många utmärkta stränder i närheten. Närmaste stränder ligger vid Guardamar del Segura, La Mata (även känd som Torrelamata) och Torrevieja.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 393.279 GBP
  • Ryska rubeln: 32.444.503 RUB
  • Schweiziska franc: 500.318 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.591.816 CNY
  • Dollar: 507.052 USD
  • Svenska kronor: 4.902.261 SEK
  • Den norska kronan: 4.650.009 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder