Villa i kolonistil i Quesada Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Dona Pepa

HH-EM-VEDRA 119m2 435m2 3 2 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 119m2
Tomt: 435m2
Toaletter: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Sydväst
Takterrass: 85 m2
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 0
Utsikt över pool
Bottenplan
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - terrass - takterrass - parkeringsplats - stor tomt - bra läge - nära golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta projekt, som kännetecknas av sin koloniala medelhavsstil, har 3 sovrum och möjligheten till ett fjärde sovrum med badrum ingår. Denna typ av boende inkluderar en pergola med balkar på takterrassen som ger Medelhavets nyans. Dessutom ett stort utrymme som du kan utforma efter eget gottfinnande och en privat parkeringsplats på tomten. Det ligger i urbaniseringen Doña Pepa i Quesada och är utrustad med alla nödvändiga tjänster som köpcentrum, medicinska centrum, apotek, golfbanor etc.


Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den verkligen inte fanns förrän i början av 1970-talet när en spansk entreprenör som heter Justo Quesada Samper bestämde sig för att starta sin egen stad. Urbaniseringen växte och slutligen accepterades den som en riktig spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor hela året. Det har gott om butiker, barer och restauranger. Det har också en golfbana och vattenpark så det har sina egna unika attraktioner. Många prisbelönta sandblå flaggstränder ligger bara några minuters bilresa bort vid Guardamar del Segura. Urbaniseringen är väldesignad med bra anlagda detaljer. Utsikten är bra, inåt landet har du berg, landskapet runt Ciudad Quesdada inkluderar apelsinlundar och saltsjöarna i Torrevieja.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 347.491 GBP
  • Ryska rubeln: 34.696.802 RUB
  • Schweiziska franc: 434.038 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.964.240 CNY
  • Dollar: 463.928 USD
  • Svenska kronor: 4.218.867 SEK
  • Den norska kronan: 4.150.764 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder