Exklusivt Residence i Los Alcazares Spanien · Murcia · Los Alcázares

HH-EM-PUERTOMARINA 75m2 2 2 2 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 75m2
Toaletter: 2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 15 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
A/C
Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum, 2 badrum, terrass, gemensam pooler

Puerto Marina ligger i hjärtat av Mar Menor, i en typisk Medelhavs by som heter Los Alcázares. Detta lyxboende består av en rad lägenheter i ett gated community, inklusive flera gemensamma pooler, gröna utrymmen och parkering. Bostadsområdet ligger bara 10 minuters promenad från stranden.

Los Alcázares är en fiskeby som har blivit ett turistmål utan att förlora sin karaktär. Det är en charmig stad som har behållit sin traditionella arkitektoniska stil. Det är därför vår bostad har samma stil på utsidan, även om inredningen är modern.

De otaliga tjänster och aktiviteter som erbjuds av denna stad gör vistelsen mycket trevlig, om du vill tillbringa semestern eller att leva året runt eller när som helst på året.

Området har många affärer, stormarknader, barer, golfbanor, internationella skolor och buss till Mar Menor. Det har också en nautisk klubb där du kan träna olika vattensporter som segling, vindsurfing, dykning etc.

Detta residens har 21 block med tre pooler och trädgårdar, belägen i en typisk Medelhavet by, Los Alcázares.

Det är omgivet av stormarknader, affärer, golfbanor, internationella skolor, sjukvård, etc., med milda temperaturer året runt och nära havet.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 141.958 GBP
  • Ryska rubeln: 11.614.677 RUB
  • Schweiziska franc: 180.351 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.283.628 CNY
  • Dollar: 180.810 USD
  • Svenska kronor: 1.777.071 SEK
  • Den norska kronan: 1.664.026 NOK

Hansson & Hertzell Realty