Moderna villor av Vistabella Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Los Montesinos · Vistabella

HH-VISTAB-MALE-14 140m2 221m2 3 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 140m2
Tomt: 221m2
Toaletter: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Sydöst
Balkong: 32 m2
Avstånd till strand: 15 Km.
Avstånd till flygplatsen: 33 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 400 Meter
Våning : 0
Utsikt över pool
Nybyggd
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Larmsystem
Golf Utsikt
Förråd
Gated Community
Pool
Modern
Öppen Planlösning
Balkong
Golvvärme
Integritet
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig golffastighet - valfri pool - parkeringsplats - förvaring - säker utväg - bra läge


Dessa fristående villor i modern stil byggs i en fin och ren urbanisering, bara några hundra meter från en av de trevligaste golfbanorna i området. De har ett öppet kök och vardagsrum / matplats och har 3 sovrum / 3 badrum. Det finns också en tvättstuga och gott om förvaringsutrymme. Alla tomter är rymliga nog för att ha plats för en valfri privat pool. Varje tomt har också en off-road parkeringsplats. Ditt hem på Costa Blanca söder intill golfbanan och ett brett utbud av tjänster. Njut av det underbara vädret i Vistabella, nära de bästa stränderna på Costa Blanca South. Nära kustens viktigaste stadscentra: San Miguel de Salinas, Torrevieja, Montesinos, Orihuela - Costa. Ingången till en av de trevligaste 18-håls golfbanorna ligger bara cirka 400 meter bort. Det finns också en säker entré till orten. Bara några minuters promenad från villorna finns ett snabbköp och flera restauranger och barer.

Klicka här för att se alla våra fastigheter i detta område


På golfbanan Vistabella Golf (nära Torrevieja - Costa Blanca - Alicante) kan du njuta av året med utmärkt medelhavsklimat. Soliga dagar och milda temperaturer, perfekt för att spela golf. Banans utformning och utmärkta vägledning gör det möjligt att lära sig spela golf, träna, delta i turneringar och avsluta med ett mellanmål i vår klubb. Integrationen av naturen och den ansvarsfulla användningen av dess resurser gör Vistabella till mer än bara en golfbana med ett unikt landskap med mer än 40 hektar fulla av inhemska trädarter och medelhavsbuskar, nära Torrevieja, Alicante. Bland dem finns tre majestätiska tallar, som kan ses från praktiskt taget var som helst på banan. Manuel Piñero, tidigare European Tour-spelare Golf och världscup, Dunhill Golf Cup och Ryder Cup-representant för Spanien vid flera tillfällen, har lyckats utforma en riktigt intressant runda, konstruerad på ett sådant sätt att både de mest krävande proffs och amatörer kan njuta av lika mått.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 263.267 GBP
  • Ryska rubeln: 263.267 RUB
  • Schweiziska franc: 289.643 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.101.279 CNY
  • Dollar: 299.600 USD
  • Svenska kronor: 3.238.710 SEK
  • Den norska kronan: 3.083.752 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty