Lägenheter vid stranden i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Punta Prima

HH-TW-PANMAR 101m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 101m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 20 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - 1: a raden - lyxig nybyggd - havsutsikt - terrass - A / C - 3 gemensamma pooler - golvvärme - garage


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa nya strandlägenheter i Punta Prima, Torrevieja, med spektakulär utsikt över havet och stranden. Bostadsutvecklingen erbjuder lägenheter med 2 och 3 sovrum med 2 badrum. Lägenheterna har utformats för komfort och bekvämlighet, med utmärkta kvaliteter och en layout som möjliggör maximal njutning av de gemensamma områdena i utvecklingen. Alla enheter levereras med en underjordisk parkeringsplats och förråd. Det är en privat gated community med övervakning med sluten krets. Utvecklingen sticker ut för sina stora anlagda områden och kompletta installationer, där du kommer att kunna njuta av solen och havsutsikten; de gemensamma områdena har 3 pooler, varav en är en infinitypool och en hydromassagepool. Barnen kommer att kunna spela sin egen pool och lekplats. Utvecklingen har också direkt tillgång till strandpromenaden. Bara 10 km bort hittar vi 18-håls golfbanor Villamartín, Campoamor, Las Ramblas, Las Colinas och Lo Romero samt kommersiella centra La Zenia och Habaneras.


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare staden ligger mellan två saltsjöar skapas ett unikt mikroklimat här, vilket enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 308.980 GBP
  • Ryska rubeln: 32.560.407 RUB
  • Schweiziska franc: 385.873 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.690.936 CNY
  • Dollar: 423.539 USD
  • Svenska kronor: 3.799.308 SEK
  • Den norska kronan: 3.694.931 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder