Penthouse vid stranden i Santa Pola Spanien · Costa Blanca Syd · Santa Pola

HH-DONSEN-INDIC-ATIC 120m2 3 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 120m2
Toaletter: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 20 m2
Takterrass: 61 m2
Avstånd till strand: 20 Meter
Avstånd till flygplatsen: 20 Km.
Avstånd till fritid: 2 Km.
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Öppen Planlösning
Fitness Club
Garage
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Gemensam Pool
Terrass
Lekplats för barn
Trädgård
Hiss
Privat Takterrass
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - privat takterrass - havsutsikt - underjordisk parkering - gemensam pool - privat gym - biorum - terrass - utmärkt läge - förvaring - trädgårdar


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta charmiga och nya projekt. Den består av ett kvarter på 3 våningar med endast 6 stora lägenheter. Två är lägenheter på bottenvåningen med stora terrasser på 44m2 på framsidan och en trädgård på 177m2 på baksidan. Dessa enheter har en total boyta på 156m2, varav 44m2 är ett separat rum på lägre nivå. Detta rum kan nås från det huvudsakliga vardagsrummet ovan, samt direkt från den underjordiska parkeringen. Detta rum kommer också att ha sitt eget badrum och skulle fungera bra som fristående studiolägenhet, privat gym, biografrum, nöjesrum etc. Dessa enheter är prissatta till 635000 Euro. Det finns också två takvåningar tillgängliga, var och en med sin privata takterrass med 61m2, förutom 20m2 balkongen intill vardagsrummet. Denna takterrass nås via en trappa eller via den privata hissen. Dessa takvåningar är prissatta till 800.000 euro och 830.000 euro. Alla dessa lägenheter har havsutsikt. Denna urbanisering har underjordiska parkeringsplatser, förråd, gym och utomhuspool och trädgårdar, alla med noggrant designade väggar, belysning, trädgårdar och lobby.


Santa Pola är ett riktigt strandparadis med långa sandsträckor och mer intima, pittoreska vikar. En strand som är väl värt att nämna är Playa Levante, som har tilldelats Blå Flagg-status, här kan du koppla av och njuta av alla bekvämligheter som du kan förvänta dig av en högkvalitativ strand. Santa Pola är en utmärkt plats för vattensportentusiaster. Vid många tillfällen upplever de lokala stränderna förhållanden som ofta är idealiska för vindsurfing och kitesurfing med jämna världsmästerskap vindsurfingevenemang som anordnas i Santa Pola. Väster om Santa Pola hittar du Salinas de Santa Pola (saltlägenheter i Santa Pola) som är ett utsett naturreservat och ett särskilt skyddsområde för bevarande av vilda fåglar. Santa Pola är en destination som erbjuder oändliga möjligheter att njuta av din semester till fullo. Med vacker natur, bekväma stränder, en nöjespark och gott om vattensportmöjligheter, för att inte glömma saltlägenheterna. Bo i Santa Pola för en speciell semester på Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 682.904 GBP
  • Ryska rubeln: 68.347.040 RUB
  • Schweiziska franc: 874.480 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.083.520 CNY
  • Dollar: 942.400 USD
  • Svenska kronor: 8.124.240 SEK
  • Den norska kronan: 8.096.640 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder