Exklusiv 3:a i Mil Palmeras Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Mil Palmeras

HH-SV-BIANCA-237 90m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 16 m2
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 1
Larmsystem
Havsutsikt
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Automatisk port
Sydlig
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - terrass - balkong - parkering - pool - lekplats - nära stranden - gated community


Beläget mellan Mil Palmeras och La Torre de la Horadada hittar du dessa nya vackra lägenheter. Detta moderna boende har 104 lägenheter på 3 våningar med hiss. Detta projekt erbjuder olika layouter. Alla lägenheter har ett fint och ljust vardagsrum, öppet kök, 2 eller 3 sovrum, 2 badrum. Det stora sovrummet har ett privat badrum. Köket är fullt utrustat och har spis. Projektet erbjuder stora gemensamma utrymmen, pool, lekplats och ett helt gated community.


Mil Palmeras är en liten kustort på N332 och nära AP7, ligger mellan Dehesa de Campoamor och Torre de la Horadada på Orihuelakusten på Spaniens södra Costa Blanca. Mil Palmeras har en så kallad strip där du kan äta ute. Olympia Bar and Restaurant i Mil Palmeras är ett populärt val att äta en måltid eftersom det också har en pool för att njuta av en eftermiddag. Pueblo Latino är ett torg som besöks av lokalbefolkningen och turister med många barer, affärer och restauranger runt ett vackert torg. Om du letar efter en lugn semester i solen är Mil Palmeras orten för dig. Det är känt för sina sandstränder och rent, klart vatten och är en typisk spansk badort. Det har alla vanliga bekvämligheter som solstolar, solskydd att hyra, pedallos, vattenskidor, barer, volleyboll, duschar och toaletter. Mil Palmeras-stranden är definitivt en av de bästa stränderna längs Orihuela Costa-kusten med god ren sand och rena vatten i Medelhavet. Mil Palmeras väder har över 300 soldagar per år, vilket gör det populärt för semesterfirare året runt, för solsångarna under sommarmånaderna för dem som vill undkomma de norra Europas långa mörka vintrar.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 202.055 GBP
  • Ryska rubeln: 19.744.271 RUB
  • Schweiziska franc: 236.898 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.746.732 CNY
  • Dollar: 257.107 USD
  • Svenska kronor: 2.295.492 SEK
  • Den norska kronan: 2.417.537 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder