Lyxvilla i Cabo Roig Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Cabo Roig

HH-IMO-PALM-3 258m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 258m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 0
Bra område för uthyrning
Källare
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Trädgård
Förråd
Privat Takterrass
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - nyckelfärdig - privat pool - takterrass - källare - trädgård - havsutsikt - utmärkt läge - nära golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna villa med 4 sovrum, 3 badrum och ett fantastiskt öppet kök till vardagsrummet / matsalen. Det finns mycket stora fönster i villorna som ger mycket ljus in i husen. Alla villor har en källare på 80 m², en trädgård och en privat pool och en stor takterrass för att njuta av Medelhavssolen och havsutsikten. endast högkvalitativa och lyxiga material. Denna utveckling ligger framför tallskogen i Dehesa de Campoamor, vilket gör den till en lugn plats men erbjuder all komfort och bekvämligheter du behöver. Köpcentret La Zenia Boulevard, där du hittar allt du behöver, ligger bara 5 minuters bilresa bort. På samma avstånd finns en av de vackraste stränderna på Costa Blanca. Du är i Alicante på bara 30 minuter, där du enkelt kan resa till andra destinationer tack vare den internationella flygplatsen, AVE-tågstationen och busstationen.


Cabo Roig är känd för sina renblå flaggstränder och är populär för turister från norra Europa, liksom invånarna i angränsande Murcia som ofta flockar till stränderna på helgerna. Den gamla delen av Cabo Roig är en halvö och ett exklusivt bostadsområde där flera människor vill slå sig ner. Här finns det mycket trevliga fiskrestauranger, en småbåtshamn och en mycket uppskattad strand. Cabo Roig Marina är en av de bästa småbåtshamnarna på den populära Costa Blanca-kusten. Beläget i ett attraktivt område har över två hundra förtöjningsplatser, en restaurang och några andra bra faciliteter. Även här, som på flera andra platser, finns det en marknad, den hålls varje torsdag och har ett gediget utbud. Tennis - Om du är en tennisspelare - Cabo Roig Club ligger precis intill stranden i Cala Capitan. Klubben har fyra hårdbanor, egen pool, bar och restaurang. Kvalificerad tenniscoaching finns också. Ridning - Om ridning är din hobby kan du ta en rundtur på den spanska landsbygden, inom 5 minuters bilresa är The Ranch at Campoamor. Det finns också Club HiPCO i närheten.

Välkommen till Hansson & Hertzell Realty och det bästa klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 368.475 GBP
  • Ryska rubeln: 36.792.019 RUB
  • Schweiziska franc: 460.248 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.143.240 CNY
  • Dollar: 491.943 USD
  • Svenska kronor: 4.473.630 SEK
  • Den norska kronan: 4.401.414 NOK

Hansson & Hertzell Realty