Exklusiv Villa i Cabo Roig Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Cabo Roig

HH-IMO-PALM-1 130m2 200m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 130m2
Tomt: 200m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Havsutsikt
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - sista villa tillgänglig - privat pool - havsutsikt - takterrass - trädgård - parkering - nära golfbana - nära stranden


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna nya villa med 3 sovrum, 3 badrum och en privat pool. Projektet kommer att omges av mer än 200 palmer. På bottenvåningen finns ett vackert öppet kök och ett vardagsrum med extra höjd i taket, stora glasytor till taket för en mycket lätt entré. Från vardagsrummet har du tillgång till den privata trädgården och du kan njuta av utsikten över den privata poolen. Du hittar också ett sovrum och ett badrum. På första våningen finns två sovrum och badrum, ett med eget badrum. Härifrån kan du nå den vackra takterrassen, fördelad på två nivåer och med en fantastisk utsikt över havet och omgivningen. Den privata poolen på 3x6m ingår i priset. Projektet ligger bra på Orihuela Costa, nära alla bekvämligheter och en kort bilresa från golfbanorna Las Ramblas, Campoamor, Villamartin och Las Colinas. Det berömda köpcentret Zenia Boulevard, med över 150 butiker, ligger inom gångavstånd.


Cabo Roig är känd för sina renblå flaggstränder och är populär för turister från norra Europa, liksom invånarna i angränsande Murcia som ofta flockar till stränderna på helgerna. Den gamla delen av Cabo Roig är en halvö och ett exklusivt bostadsområde där flera människor vill slå sig ner. Här finns det mycket trevliga fiskrestauranger, en småbåtshamn och en mycket uppskattad strand. Cabo Roig Marina är en av de bästa småbåtshamnarna på den populära Costa Blanca-kusten. Beläget i ett attraktivt område har över två hundra förtöjningsplatser, en restaurang och några andra bra faciliteter. Även här, som på flera andra platser, finns det en marknad, den hålls varje torsdag och har ett gediget utbud. Tennis - Om du är en tennisspelare - Cabo Roig Club ligger precis intill stranden i Cala Capitan. Klubben har fyra hårdbanor, egen pool, bar och restaurang. Kvalificerad tenniscoaching finns också. Ridning - Om ridning är din hobby kan du ta en rundtur på den spanska landsbygden, inom 5 minuters bilresa är The Ranch at Campoamor. Det finns också Club HiPCO i närheten.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 263.099 GBP
  • Ryska rubeln: 26.176.086 RUB
  • Schweiziska franc: 310.744 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.300.125 CNY
  • Dollar: 342.633 USD
  • Svenska kronor: 2.999.740 SEK
  • Den norska kronan: 3.173.390 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder