Modernt radhus i Gran Alacant Spanien · Costa Blanca Nord · Santa Pola · Gran Alacant

HH-Masa-vision01 68m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 68m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 25 m2
Avstånd till strand: 2.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 10 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Våning : 3
Öppen Planlösning
Golvvärme
Tvättrum
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - gemensam pool - trädgård - mycket ljus - nära stranden - parkering - säkerhetsdörr - utmärkt läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt det här nya projektet består av linjära och moderna hus med den senaste designen både inom och utanför. Husen kännetecknas av sina stora panoramafönster som går från golv till tak och ger huset naturligt ljus praktiskt taget hela dagen. Husen är uppdelade i två höjder, duplex, med en trappa av trästeg i linjära och enkla ytor. Utanför finns en 25 kvm trädgård med parkering och en bakgård. I området finns en trevlig gemensam pool. Huset har en yta på 68 kvm användbar, som kan konfigureras i olika distributioner. 1, 2 eller upp till 3 sovrum, separat kök eller amerikanskt, 1 eller 2 badrum eller möjlighet att välja stora öppna och öppna ytor istället för sovrum. Med andra ord kan du välja helt hur huset och rummen ska användas, beroende på dina preferenser.


Santa Pola är ett riktigt strandparadis med långa sandsträckor och mer intima, pittoreska vikar. En strand som är väl värt att nämna är Playa Levante, som har tilldelats Blå Flagg-status, här kan du koppla av och njuta av alla bekvämligheter som du kan förvänta dig från en högkvalitativ strand. Santa Pola är en utmärkt plats för vattensportentusiaster. Väster om Santa Pola hittar du Salinas de Santa Pola (saltlägenheter i Santa Pola) som är ett utsett naturreservat och ett särskilt skyddsområde för bevarande av vilda fåglar. Santa Pola är en destination som erbjuder oändliga möjligheter att njuta av din semester till fullo. Med vacker natur, bekväma stränder, en nöjespark och gott om vattensportmöjligheter, för att inte glömma saltlägenheterna. Bo i Santa Pola för en speciell semester på Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 102.256 GBP
  • Ryska rubeln: 10.834.194 RUB
  • Schweiziska franc: 129.918 CHF
  • Kinesiska yuan: 919.621 CNY
  • Dollar: 140.278 USD
  • Svenska kronor: 1.200.355 SEK
  • Den norska kronan: 1.193.334 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder