Villa på La Finca Golf Resort Spanien · Costa Blanca Syd · Algorfa · La Finca Golf

HH-TRI-CORIA-655 140m2 1.121m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 140m2
Tomt: 1.121m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2016
Orientering: Söder
Balkong: 20 m2
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 400 Meter
Avstånd till golfbana: 50 Meter
Våning : 0
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över golfbana
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Larmsystem
Sydlig
Förråd
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxigt nybyggt - 1: a linjens golffastighet - nyckelfärdig - privat pool - garage - förråd - utrustat kök - larmsystem


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxvilla som sitter på en stor tomt på första raden på det välkända La Finca Golf Resort. Den består av 3 sovrum / 2 badrum, varav befälhavaren har eget badrum och har en stor klädkammare. Det finns ett helt nytt utrustat kök i toppklassen med alla apparater och ett osmossystem som gör det möjligt att dricka vattnet från kranen. Det finns luftkonditionering genom ledningar och för de kallare vinterkvällarna finns det värme med radiatorer. Villan har ett garage och ett stort förråd och i den anlagda trädgården finns en privat pool. All belysning tillhandahålls liksom larmsystemet. Att vara på första raden, erbjuder villan fantastisk utsikt över golf greenerna.


Algorfa ligger vid stranden av floden Segura, bland frodiga och bördiga landskap med en vacker bergig bakgrund och underbar panoramautsikt över kusten. Byn ligger en kort bilresa från Costa Blancas underbara stränder och ligger nära Alicantes flygplats. Området är avslappnat, vänligt med ett typiskt avslappnat spanskt sätt att leva. I Algorfa är du nära fantastiska stränder med blå flagg och naturreservat. Men bara 20 minuters bilresa bort har du faciliteterna och ex-pat invånare i Torrevieja. Det finns många lokala marknader på olika dagar i veckan i många omgivande städer, byar och orter. Vissa tror att Algorfa är ett golfparadis med den fantastiska 5-stjärniga La Finca-banan precis utanför dörren, men det finns många andra högkvalitativa golfbanor på Costa Blanca inom räckhåll, inklusive Villamartin, Las Ramblas, Campoamor och bara en timmes bilresa bort ligger den berömda La Manga Club. La Finca Golf ligger på Vega Baja-landsbygden omgiven av vackra apelsin- och citronlundar. Beläget längst ner på berget Escotera, erbjuder denna plats fantastisk utsikt över Segura-regionen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 470.624 GBP
  • Ryska rubeln: 47.530.010 RUB
  • Schweiziska franc: 591.855 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.224.385 CNY
  • Dollar: 653.730 USD
  • Svenska kronor: 5.605.050 SEK
  • Den norska kronan: 5.748.325 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder