Villa på Las Colinas Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-TRIT-LAVANDA 144m2 1.053m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 144m2
Tomt: 1.053m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 2 Km.
Avstånd till golfbana: 0 Km.
Utsikt över pool
Möblerat
Utsikt över golfbana
A/C
Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum, 2 badrum, privat pool, parkeringsplats, luftkonditionering, fantastisk utsikt.

Den viktiga erfarenheter av att leva i Las Colinas Golf & Country Club är en av de mest exklusiva gåvor tillgängliga för SÄRSKILT privilegierade människor.

En privat bostadsområde, med lågdensitetshus, en internationellt erkänd 18-håls golfbana.

Det ligger söder om Alicante, entre dalen och kullar, med vacker utsikt över havet och ett grönområde, där det finns en exceptionell mikroklimat, eftertraktade av många européer som olefiner det som ett ideal i stället för nöje.

Det breda utbudet av sport och fritidsaktiviteter är nära nog att njuta av och njutbart liv. Det finns olika och utmärkta restauranger, comprenant un privata Beach Club ligger framför stranden, som vetter mot havet.

Sedan 2010, datum för ict öppning har Las Colinas byggt upp ett internationellt rykte tack vare IKT exklusiv karaktär, unik ict design, kvalitet av IKT hem, IKT magnifika faciliteter och tjänster, service av den naturliga miljön och dess prisbelönta golf tävling, rankad bland de 100 bästa greensna i den europeiska rankingen.

Maximal integritet och säkerhet. Unik tillgång, med 24-timmars bevakning, till en 330-hektar valley entre kullar, som bildar en naturlig barriär, säkerställa integritet hela bostaden.

Planering och stadsutveckling. Det är tryggt att veta att det är i besittning av alla nödvändiga stadsplanering allowded, en karta över Åtgärder för miljöskydd och en låg densitet av byggnader, eftersom det finns mindre än 4 bostäder per hektar. En första fas av bostäder har levererats och dess väsentliga infrastruktur är i perfekt fungerande ordning.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 470.344 GBP
  • Ryska rubeln: 47.392.257 RUB
  • Schweiziska franc: 552.286 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.064.277 CNY
  • Dollar: 608.215 USD
  • Svenska kronor: 5.345.958 SEK
  • Den norska kronan: 5.649.447 NOK

Hansson & Hertzell Realty