Modern Villa vid stranden Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Torre de la Horadada

HH-NALONA-HIG-09 200m2 333m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 200m2
Tomt: 333m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till fritid: 200 Meter
Havsutsikt
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Modern Fristående Villa med -2,3, 4 eller 5 sovrum, 3 badrum med privat pool och trädgårdar. Exklusivt bostadsområde med 12 enfamiljshus bara 100 meter från stranden Higuericas i Torre de la Horadada. Varje hus har självständig tillgång från gatorna som omger tomten. Lugnt trafik och stora grönområden kring bostaden, idealisk för barnfamilje!  De flesta husen består av en tomt på 314 m kvadrat med 200 m byggt, med flera större tomter upp till 600 m. Med 2, 3 , 4 eller 5 sovrum, en av dem med badrums suite och omklädningsrum, kök med öppet koncept helt möblerat med högkvalitativa material som ska väljas av köparen., inklusive apparater, stora fönster som ger hela dagen ett fint ljus och direkt tillgång till poolen och privata trädgårdar.

I alla villor uppnås ett mikroklimat i varje bostadsyta tack vare dess design och fördelning av inredningsrum, som tillsammans med den termiska och akustiska isoleringen skapar en harmonisk och bekväm miljö med en särskild tonvikt på hållbart boende och respekt för miljön.Air konditionering (kall / varm) med kanaler ingår. För de minsta detaljerna i finishen, med hjälp av material av högsta kvalitet, personlig design och lyx utan att glömma den maximala komforten, njut av huset både på sommaren och i den milda vintern. 

Bostaden ligger 100 meter från Las Higuericas stranden i Torre de la Horadada, ett paradis i alla aspekter, där du kan njuta av kusten, Medelhavet, strandpromenaden, uppfriskande badstränder vattensporter, segling, surfing, snorkling. 5 minuter från Torre de la Horadadas hamn och 10 minuter från San Pedro del Pinatar hamn. I närheten av motorväg AP7 som förbinder vårt bostadsområde med två flygplatser med internationella destinationer, 15 km från San Javier och 75 km från Altet, Alicante. Närmaste stad till området där befordran ligger är Pilar de la Horadada, 1 km bort, en lugn by som har alla typer av tjänster, skolor, hälsacentra, polis, apotek, etc. Det finns också två shoppingområden, Dos Mares köpcentrum i San Javier, 5 minuter med bil och La Zenia Boulevard, i Orihuela Costa 15 minuter med bil.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 685.673 GBP
  • Ryska rubeln: 66.602.850 RUB
  • Schweiziska franc: 806.475 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.017.175 CNY
  • Dollar: 890.175 USD
  • Svenska kronor: 7.808.850 SEK
  • Den norska kronan: 7.995.600 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder