Modernt Radhus i Polop Spanien · Costa Blanca Nord · Polop · Polop

HH-SP-DB-37 122m2 109m2 3 3 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 122m2
Tomt: 109m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: öster
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 60 Km.
Avstånd till fritid: 3 Km.
Våning : 0
Förråd
Öppen Planlösning
Tvättrum
Bottenplan
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Havsutsikt
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxigt nybyggt - takterrass - havsutsikt - parkeringsplats - golvvärme - gemensam pool och bastu - vitvaror


Hansson & Hertzell presenterar stolt en ny utveckling av villor i La Alberca, Polop. Dessa moderna villor vetter mot öster med utsikt över havet och bergen. Dessa villor har byggts med högkvalitativa material med uppmärksamhet på detaljer. Det finns villor med 2 eller 3 sovrum med inbyggda garderober och 3 badrum (2 badrum). Det amerikanska köket är utrustat, vardagsrummet och matplatsen på 32m2 har utgång till 46m2 terrassen. De många funktionerna inkluderar golvvärme i alla badrum, förinstallation för luftkonditionering, automatiska persienner och larmsystem. Dubbelglasfönster, en rymlig takterrass (33m2), privat trädgård med lågt underhåll på 50m2, parkering och tillgång till det stora gemensamma området med uppvärmd pool, perfekt för användning året runt och bastu.

bungalowalternativ från € 175.000              Villaalternativ från € 245.000


När det gäller de vackraste städerna i Alicante har Polop de la Marina alltid en plats på listan, eftersom få platser har så mycket charm och turistattraktion som detta vackra lilla hörn av Alicante. Byn Polop ligger inåt landet på Costa Blanca norr i ett område som kallas Marina Alta. Den lokala ekonomin bygger främst på jordbruk. Byn är en glädje att utforska och perfekt för en morgon eller eftermiddag amble. Kullen, där det gamla slottet brukade vara, omges av en medeltida mur och är ett "måste" att gå upp. Följ sicksackvägen så belönas du med några fantastiska vyer. På en klar dag kan du se rätt till Albir och Altea vid kusten och inåt landet till Callosa och Sierra Bernia. Du kommer att kunna se Leon Dormido - det sovande lejonberget som sitter bakom Polop. Polop de la Marina är en av de mest slående städerna i Alicante-provinsen, vilket till stor del beror på det spektakulära landskapet som det uppvisar och uppskattas, även långt ifrån.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 164.928 GBP
  • Ryska rubeln: 17.380.217 RUB
  • Schweiziska franc: 205.973 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.436.378 CNY
  • Dollar: 226.078 USD
  • Svenska kronor: 2.028.009 SEK
  • Den norska kronan: 1.972.294 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder