Lyxig ny villa i Campoamor Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Campoamor

HH-MONPISA-MIRA 170m2 500m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 170m2
Tomt: 500m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Söder
Balkong: 30 m2
Avstånd till strand: 400 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 0
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggd - nära stranden - A / C - privat pool - parkering - inhägnad tomt - utrustat kök - trädgård - nära golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxvillor, på tomter med ytor mellan 500 m2 och 700 m2, du kan välja ett av våra 3 eller 4 sovrums modellhus som ditt nya hem på Costa Blanca. Bygg ett hus i Campoamor och njut av mer än 300 dagar om året vid en medeltemperatur på 20 ºC. Detta exklusiva område i Campoamor ligger bara 500 meter från det transparenta vattnet i Aguamarina Beach. Platsen för detta bostad kommer att vara ett paradis för de mest erfarna golfare och en dröm för nybörjare, eftersom du i närheten kan njuta av mer än 15 golfbanor, några av internationell karaktär som Real Club de Golf de Campoamor och andra som Las Colinas, Las Ramblas och golfbanan Villamartín.


La Dehesa de Campoamor ligger i Valencia-regionen, bredvid naturparken Sierra de Escalona. Dess hem är öppna för miljön och naturen, vilket ger invånarna en enastående känsla av lugn och ro, kompletterad med den spektakulära bilden som erbjuds av 16 kilometer stränder i vit sand blandad med gröna tallskogar och omfattande skogsområden. Omgiven av vackra stränder som La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras eller Punta Prima, har Dehesa de Campoamor 2500 meter kustlinje uppdelad i tre stränder med fin vit sand. La Glea-stranden, den som får flest besökare och är utrustad med alla tjänster för älskare av vattensporter. Chiringuitos och restauranger gör denna strand till den mest livliga och kosmopolitiska i området. Barranco Rubio-stranden, lugnare vatten med mindre djup och vågor, perfekt för att njuta av en lugnare miljö. Och slutligen Aguamarina-stranden, tidigare en jungfru vik och nu den tystaste. La Dehesa de Campoamor lämnar inte heller fritidserbjudandet, i urbaniseringen kan du njuta av ett fantastiskt kultur-, sport- och socialt erbjudande, med en mängd faciliteter och närhet till många städer som utökar vårt erbjudande för att slutföra vår semesteraktivitet.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 560.905 GBP
  • Ryska rubeln: 57.113.290 RUB
  • Schweiziska franc: 709.085 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.058.820 CNY
  • Dollar: 791.310 USD
  • Svenska kronor: 6.546.475 SEK
  • Den norska kronan: 6.572.670 NOK

Hansson & Hertzell Realty