Lyxiga nya villor i Cumbre Del Sol Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-MAGSUN-HIED-AM116 367m2 1.299m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 367m2
Tomt: 1.299m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 96 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Air Condition
Privat Takterrass
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Havsutsikt
Close to Beach
Close to Town
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - havsutsikt - trädgård - parkering - terrasser - bra läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt en modern designad bostadsgård med endast 5 villor, en privat trädgård och pool, som ligger i hjärtat av Cumbre del Sol Residencial Resort, i Poble Nou, Benitachell, Costa Blanca Norte. Ett exklusivt bostadsområde för att bo året runt, omgivet av vackra vikar med kristallklart vatten, unik havsutsikt, omfattande grönområden, alla tjänster du behöver för att bo regelbundet och ett unikt läge nära mycket turistiska städer som erbjuder ett brett utbud av gastronomiska och fritidsaktiviteter. De 238m2 stora fastigheterna har 3 sovrum, 2 badrum, ett modernt kök med en separat skafferi, vardagsrum med direkt tillgång till en terrass och trädgård samt en studio på bottenvåningen som kan användas som ett extra sovrum eller att skapa en oberoende bostad. En arkitektonisk design som perfekt går samman inomhus och utomhus, den harmoniska arkitekturen lyckas blanda sin volym i omgivningen, vilket ger integritet och unik havsutsikt som gör dessa hus unika.


En exklusiv bostadsgård i Cumbre del Sol Residencial Resort, i Benitachell, mellan Jávea och Moraira, norra Costa Blanca. En bostadsgård belägen i unik natur, skyddad av Puig de la Llorença-massivet och Granadellas naturpark, med natursköna stigar genom medelhavsvegetation och en kustlinje med vackra vikar, bland vilka vi kan lyfta fram Cala del Moraig med kristallklart vatten och en unik havsbotten. Samma egendom innehåller också Laude International School, Lady Elizabeth School, La Cumbre Restaurant, Cumbre del Sol Sports Club, och i närheten finns det förstklassiga Michelin-stjärniga restauranger, golfklubbar och seglingklubbar, samt alla tjänster du behöver att bo där och trivas året runt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 655.538 GBP
  • Ryska rubeln: 69.080.864 RUB
  • Schweiziska franc: 818.677 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.709.148 CNY
  • Dollar: 898.590 USD
  • Svenska kronor: 8.060.694 SEK
  • Den norska kronan: 7.839.246 NOK

Hansson & Hertzell Realty