Lyxiga nya villor i Cumbre Del Sol Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-MAGSUN-AM174 615m2 951m2 3 4 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 615m2
Tomt: 951m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 96 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Golvvärme
Trädgård
Garage
Privat Takterrass
Tvättrum
Gated Community
Utsikt över pool
Modern
Bottenplan
Balkong
Bra område för uthyrning
Integritet
Utsikt över berg
Kust
Källare
Nybyggd
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Havsutsikt
Köksutrustning
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Close to Beach
Close to Town
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 4 badrum - lyxigt nybyggt - privat pool - källare - havsutsikt - trädgård - parkering - terrasser - fantastiskt läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna nya villa i Cumbre del Sol, präglad av en arkitektur som blickar utåt, mot det blå Medelhavet, och designad för att dela och fira. Den övre våningen rymmer hela huset, vilket ger extra komfort. Nattområdet består av tre sovrum med eget badrum badade i naturligt ljus som bevarar en hel del avskildhet när det gäller dagområdena. Vardagsrummet, matsalen och köket är kopplade till exteriören, tack vare användningen av glasväggar som gynnar en permanent visuell förbindelse med havet. Terrassen på mer än 70 m² domineras av en infinitypool. Huset kompletteras av en mångsidig källare med två verandor och ett garage. De geometriska formerna som skisserar den yttre strukturen är klädda med glas och skivor av natursten i grått, som kontrasterar mot fasadens vita. Kuben som rymmer terrassen i sovrummet sticker ut, sticker ut och har direkt utsikt över havet.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Ett exklusivt bostadsområde i Cumbre del Sol bostad, i Benitachell, mellan Jávea och Moraira, norra Costa Blanca. Ett bostadsområde beläget i unik natur, skyddad av Puig de la Llorença-massivet och Granadella naturpark, med natursköna stigar genom medelhavsvegetation och en kustlinje med vackra vikar, bland vilka vi kan lyfta fram Cala del Moraig, med kristallklart vatten och en unik havsbotten. Samma egendom innehåller också Laude International School, The Lady Elizabeth School, La Cumbre Restaurant, Cumbre del Sol Sports Club, och i närheten finns förstklassiga Michelinstjärniga restauranger, golfklubbar och yachtingklubbar, samt all service du behöver att bo där och trivas året runt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.515.609 GBP
  • Ryska rubeln: 1.515.609 RUB
  • Schweiziska franc: 1.779.722 CHF
  • Kinesiska yuan: 12.453.463 CNY
  • Dollar: 1.859.591 USD
  • Svenska kronor: 18.896.298 SEK
  • Den norska kronan: 18.437.762 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder