Exklusiv Villa i Benijofar Spanien · Costa Blanca Syd · Benijofar

HH-GV-NIZA 254m2 467m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 254m2
Tomt: 467m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Grönområden
Terrass
Trädgård
Larmsystem
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxigt nybyggnad - garage - infinity pool - trädgård - exklusiva material - takterrass valfritt - terrass - A / C - vitvaror - utrustat kök - videointercom - alarm


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna villa i modern stil på en nivå med en mycket speciell fördelning, ett stort vardagsrum / matsal, 3 sovrum, ett med badrum, öppet kök och 2 badrum. Underjordisk parkering på privat tomt med terrass, separat privat pool, individuell tvätt under trappan, trädgård i medelhavsstil och en takterrass med fantastisk utsikt. Huset har också kall luftkonditionering och uppvärmning, video-intercom, säkerhetsdörr och alarm. Villan ligger i den typiska staden Benijófar. Benijófar ligger i södra Costa Blanca och där har du allt du behöver för att leva året runt, 20 minuter från Alicantes flygplats, nära de vackra stränderna i Guardamar del Segura och golfbanan LA MARQUESA i CIUDAD QUESADA ligger bara 5 minuter bort.


Benijofar ligger i södra delen av Costa Blanca, nära turistorterna Guardamar del Segura och Torrevieja. En härlig liten stad med en charmig kyrka och torg .. Det finns casa de cultura för konserter och shower, en markerad vandringsled som inkluderar Rio Segura och en utomhuspool och två parker. Benijofar har ett bra urval av tapasbarer, kaféer och restauranger samt den närliggande urbaniseringen av Benimar. Benijofar har två flygplatser mindre än en timme bort med bil, vilket är Alicantes flygplats i norra och Murcia flygplats i söder. Det finns många golfbanor på södra Costa Blanca och Benijofar ligger närmast La Finca Golf Course i Algorfa och La Marquesa Golf and Country Club i Ciudad Quesada. De närmaste och bästa stränderna till Benijofar ligger cirka femton minuter bort med bil och är några av de bästa stränderna på södra Costa Blanca, i Guardamar del Segura och Torrevieja. Det finns också regelbundna busslinjer från Benijofar till Guardamar del Segura och Torrevieja med enkel tillgång till stränderna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 519.081 GBP
  • Ryska rubeln: 54.997.305 RUB
  • Schweiziska franc: 659.499 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.668.247 CNY
  • Dollar: 712.091 USD
  • Svenska kronor: 6.093.328 SEK
  • Den norska kronan: 6.057.687 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder