Modern golfvilla i Los Alcazares Spanien · Costa Cálida · Los Alcazares · Serena Golf

HH-SGAR-BUGAN 74m2 175m2 2 2 Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 74m2
Tomt: 175m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 100 m2
Takterrass: 30 m2
Avstånd till strand: 960 Meter
Avstånd till flygplatsen: 20 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 300 Meter
Våning : 0
Förråd
Öppen Planlösning
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över golfbana
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggd - av La Serena Golf - utrustat kök - parkeringsplats - trädgård - pool som tillval - förvaring


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa väldesignade villor med två sovrum, bredvid golfbanan "Serena Golf" med 18 hål. Varje villa har sin egen privata tomt på 175m2 med gott om terrasser, poolområde och trädgård på tre sidor av villan . Villorna har utformats med utemiljön i åtanke. Vardagsrummet har stora skjutdörrar med utsikt över terrassen och poolområdet perfekt för uteservering. Rymliga terrasser fram och bak ser till att ägarna kan sola hela dagen. Villan har moderna kök med ett urval av färger för köksenheter och väggplattor i både kök och badrum samt golv och terrasser. Varje villa har ett stort garage som också kan användas som ett hobbyrum eller studio. Los Alcázares ligger bara 1000 meter från Mar Menor-stränderna och ligger vid kanten av Mar Menor och har sju kilometer från stranden. En idealisk plats för vattensporter, avslappnat boende eller bara njuta av solen.


Los Alcázares ligger vid stranden av Mar Menor. Det mest historiska vid Mar Menors stränder: Europas största saltvattensjö. Under sommaren multiplicerar befolkningen med semesterfirare, lockade av kilometer av mjuk sand, det varma och säkra grunda vattnet och möjligheterna att njuta av de fantastiska vattensporterna. Staden är också hem för en etablerad ex-pat community, med en mängd sociala aktiviteter och organisationer för den engelsktalande befolkningen, och erbjuder bostadsfastigheter i etablerade stadsdelar.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 128.490 GBP
  • Ryska rubeln: 13.083.337 RUB
  • Schweiziska franc: 162.435 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.158.859 CNY
  • Dollar: 181.271 USD
  • Svenska kronor: 1.499.646 SEK
  • Den norska kronan: 1.505.647 NOK

Hansson & Hertzell Realty