Lyxvillor på La Finca Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Algorfa · La Finca Golf

HH-PAT-ELE-2111 271m2 340m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 271m2
Tomt: 340m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019-2020
Orientering: Söder
Balkong: 65 m2
Takterrass: 45 m2
Avstånd till strand: 15 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 500 Meter
Våning : 0
Förråd
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - La Finca Golf fastighet - nybyggd - anlagd trädgård - privat pool - takterrass - parkering - takterrass


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna villa med 3 sovrum och 2 badrum, vacker terrass, fantastisk takterrass och privat pool. Detta projekt består av 10 villor, inbyggda La Finca Golf, som skapar en intim och exklusiv atmosfär. Komplexet och fastigheterna har designats exklusivt med förstklassiga material och studerats i detalj för att tillfredsställa våra mest utsökta kunder och uppfylla deras mest krävande förväntningar, med tanke på deras komfort och bekvämlighet. Alla fastigheter är söderläge, med fristående tomter, rymlig trädgård, vardagsrum utomhus och privat parkering. Detta nya projekt ligger i en exklusiv miljö, omgiven av den magnifika golfbanan La Finca, som anses vara en av de bästa i Valencia-regionen. Det ligger bara 15 minuter från de naturliga och breda stränderna i Guardamar.


Algorfa ligger vid stranden av floden Segura, bland frodiga och bördiga landskap med en vacker bergig bakgrund och underbar panoramautsikt över kusten. Byn ligger en kort bilresa från Costa Blancas underbara stränder och ligger nära Alicantes flygplats. Området är avslappnat, vänligt med ett typiskt avslappnat spanskt sätt att leva. I Algorfa är du nära fantastiska stränder med blå flagg och naturreservat. Men bara 20 minuters bilresa bort har du faciliteterna och ex-pat invånare i Torrevieja. Det finns många lokala marknader på olika dagar i veckan i många omgivande städer, byar och orter. Vissa tror att Algorfa är ett golfparadis med den fantastiska 5-stjärniga La Finca-banan precis utanför dörren, men det finns många andra högkvalitativa golfbanor på Costa Blanca inom räckhåll, inklusive Villamartin, Las Ramblas, Campoamor och bara en timmes bilresa bort ligger den berömda La Manga Club. La Finca Golf ligger på Vega Baja-landsbygden omgiven av vackra apelsin- och citronlundar. Beläget längst ner på berget Escotera, erbjuder denna plats fantastisk utsikt över Segura-regionen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 283.092 GBP
  • Ryska rubeln: 29.832.373 RUB
  • Schweiziska franc: 353.543 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.465.479 CNY
  • Dollar: 388.053 USD
  • Svenska kronor: 3.480.988 SEK
  • Den norska kronan: 3.385.356 NOK

Hansson & Hertzell Realty