Villa i Moraria Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-CAM-H-1136-AMB 430m2 1.800m2 5 5 privat pool Privat
Sovrum: 5
Badrum: 5
Byggd: 430m2
Tomt: 1.800m2
Kök : 2
Parkeringsplatser: 5
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2003
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 2 Km.
Havsutsikt
A/C
Tvättrum
Utsikt över berg
Satellite TV
Terraces
Utility Room
Close to Beach
Close to Town
Central Heating
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

5 sovrum + 5 badrum + privat pool + luftkonditionering + stor tomt + centralvärme

Stor egendom på en dubbel tomt med fantastisk panoramautsikt över havet. Denna rymliga egendom består av 2 vardagsrum som båda är anslutna med en intern trappa. Ingången till denna fastighet är via en stor automatisk port till enheten som tar dig till en stor parkeringsplats, garage och carport eller vid en gågata.

Vi går in i fastigheten på övre planen i en hall med en korridor till vänster och leder oss till ett badrum och dubbelrum till vänster och ett annat sovrum med eget badrum och balkong direkt. Från korridoren rakt upp går vi in i ett bra vardagsrum / matsal med dörrar som leder ut till en rymlig solterrass med ett sommarkök och en stor infinitypool och köket med öppet kök ligger i det högra hörnet.

En inre trappa tar oss till den lägre nivån med på höger sida ett tvättstuga och rakt vidare passerar vi ett annat kök och ett litet lounge / tv-rum för att komma in i ett matsal med en korridor till vänster som leder till det interna garage och till höger ett sovrum med eget badrum och till vänster ett stort sovrum med eget badrum och en sittgrupp. Från matsalen till höger går vi in i sovrummet med ett badkar med utsikt över poolområdet och njuter av den vackra havsutsikten, en dressing och ett badrum. Av matsalen är en studie / kontor.

Denna fastighet drar fördel av gas centralvärme, luftkonditionering och dubbelglas.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.181.493 GBP
  • Ryska rubeln: 95.584.590 RUB
  • Schweiziska franc: 1.488.375 CHF
  • Kinesiska yuan: 10.586.295 CNY
  • Dollar: 1.490.805 USD
  • Svenska kronor: 14.640.480 SEK
  • Den norska kronan: 13.550.625 NOK

Hansson & Hertzell Realty