Alicante 15º Mostly Clear
Torrevieja 17º Mostly Clear

Villa i Moraria Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-LM-CAM-H-1040-AMB 128m2 800m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 128m2
Tomt: 800m2
Kök : 2
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2004
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Havsutsikt
A/C
Förråd
Storage Space
Terraces
Central Heating
BBQ Grill
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum + 3 badrum + privat pool + centralvärme + förvaring

En väl underhållen villa med 4 sovrum, havsutsikt med huvudsakliga boende och ett separat boende alla på en nivå i Moraira, Arnella.

Väl belägen på ett förhöjt tomt i ett eftertraktat område av Moraira, med vackert havs- och dalutsikt, har denna villa en bra storlek tomt med dubbla grindar som öppnar upp på en asfalterad parkeringsplats och uteplats. Du går in i fastigheten genom huvudingången som öppnar in i det moderna fullt utrustade öppna köket. Härifrån hittar du matsal och vardagsrum med en stor öppen spis. Från vardagsrummet har du tillgång till ett av sovrummen som för närvarande används som studie. Från loungen leder franska dörrar dig till söderläge området och poolterrassen. Av matsalen är en liten korridor som leder till ett duschrum och de andra två sovrummen varav en är en mästare med eget badrum. Från det här sovrummet har du tillgång till poolen och terrassen. På denna terrass hittar du separat boende som består av ett vardagsrum / matsal, utrustat pentry och sovrum och badrum, perfekt för att vara värd för gästerna. Utanför har du en härlig trädgård, lätt underhåll, med palmer och plantor. Från poolen och terrassen kan du njuta av den underbara havsutsikten och sitta och koppla av i matsalen i utsidan av naya.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 367.349 GBP
  • Ryska rubeln: 30.689.250 RUB
  • Schweiziska franc: 483.140 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.189.498 CNY
  • Dollar: 472.728 USD
  • Svenska kronor: 4.517.538 SEK
  • Den norska kronan: 4.107.115 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder