Lyxvilla i Moraria Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-LM-CAM-H-1114-AMB 201m2 1.080m2 4 3 Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 201m2
Tomt: 1.080m2
Kök : 2
Parkeringsplatser: 6
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1978
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 1,6 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
A/C
Förråd
Garage
Satellite TV
Utility Room
Balcony
Central Heating
BBQ Grill
Jacuzzi
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum + 3 badrum + luftkonditionering + garage + centralvärme

Denna vackert moderniserade villa ligger mycket bekvämt på en kort promenad från de lokala butikerna i en lugn återvändsgränd. Villan är mycket ljus och har en härlig öppen utsikt. På vägplan hittar vi en gångavstånd som leder oss genom Naya till det rymliga moderna fullt utrustade köket med skafferi och frukostbar mot öppen planlösning och vardagsrum. En annan ingångsdörr tar oss direkt in i loungen med en öppen spis och ett litet kontorsområde. Från matsalen öppnar dubbeldörrar upp till en bra storlek balkong för att njuta av utsikten mot det gröna området. Också på denna nivå hittar vi 3 dubbelrum, en av dem används som kontor och 2 duschrum. Från Naya eller balkongen är några trappor ner till nedre våningen. Denna nivå kan också nås från andra sidan av villan utan trappor, där du hittar en stor parkering, en dubbel carport, ett garage och ett separat gästrum med pentry och duschrum. Trädgården är snygg anlagd och erbjuder flera sittplatser runt villan, ett sommarkök med grill och en jacuzzi.

Denna fastighet drar fördel av dubbelglas, myggnät och fönsterluckor, centralvärme med radiatorer, luftkonditionering i vardagsrummet och sovrummet, ett sommarkök, jacuzzi, garage, gästhem och mycket privatliv.

Tomten är platt och erbjuder gott om plats att bygga din egen pool!

Utsikt över denna vackra moderniserade och ljusa egendom rekommenderas starkt!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 299.982 GBP
  • Ryska rubeln: 24.871.676 RUB
  • Schweiziska franc: 398.009 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.621.828 CNY
  • Dollar: 390.202 USD
  • Svenska kronor: 3.645.929 SEK
  • Den norska kronan: 3.325.822 NOK

Hansson & Hertzell Realty