Exklusiv Villa i Moraira Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-LM-CAM-H-573-AMB 377m2 836m2 4 4 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 377m2
Tomt: 836m2
Kök : 1
Parkeringsplatser: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1993
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 20
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 20
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Golvvärme
Garage
Möblerat
Terraces
Balcony
Central Heating
BBQ Grill
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum + 4 badrum + privat pool + garage + luftkonditionering + centralvärme

En obefläckad villa med havsutsikt i området Moraira, Pinar del Abogat, 20 min. gångavstånd till Moraira centrum och stränder.
Den ljusa och lyxiga egendomen är uppdelad över två våningar och ett extra vindsrum som kan nås via en neddragbar trappa.
Villan består av en gated ingång till ytterdörren på huvudplan med ett rymligt vardagsrum och matplats med stora fönster för att njuta av den fantastiska utsikten och via skjutdörrar för att gå ut på terrassen med en trappa till poolområdet.
På denna nivå finns också ett mycket stort kök med frukostområde, gästtoalett, sovrum med eget badrum och ett omklädningsrum. Den lägre nivån består av tre rymliga dubbelrum, alla med eget badrum, ett förråd och ett garage för 1 bil. Utanför är en fin, lätt anpassad trädgård, en mycket avskild solterrass med fri form pool, sommarkök och flera sittplatser runt villan
Huvudfunktionerna är: UPVC dubbla fönsterfönster med myggnät och rullgardiner, låg eländig elektrisk golvvärme på huvudnivå, luftkonditionering H / C i alla rum, inomhustrappa till nedre plan, automatisk ingångsport för bilar och garageport, extra vind rum (kontor eller spelrum) med terrass och fullt möblerad.

En högkvalitativ fastighet till ett bra pris!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 411.160 GBP
  • Ryska rubeln: 33.640.070 RUB
  • Schweiziska franc: 522.358 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.717.825 CNY
  • Dollar: 523.688 USD
  • Svenska kronor: 5.147.005 SEK
  • Den norska kronan: 4.819.588 NOK

Hansson & Hertzell Realty