Lyxvilla i Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Playa Flamenca

HH-OC-RPF-14-3835 373m2 800m2 4 3 1 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 373m2
Tomt: 800m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1999
Orientering: Sydväst
Balkong: 180 m2
Avstånd till strand: 3.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Larmsystem
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Källare
BBQ
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - 1 toalett - Pool - Dubbel garage - Källare - takterrass - Nära till golf

I området La Florida, mycket nära golfbanorna i Villa Martin, är denna fristående villa med fyra tomter tillsammans där den byggdes med stora trädgårdar och privat pool där det kan vara det perfekta hemmet för dem som vill njuta av golf och lugnet.

Huset ligger i ett område med självständiga villor och har några hundra meter med det kommersiella området ViaPark 3, barer och restauranger och stormarknad Aldi, men ligger i ett gated community med några grannar och väldigt tyst, utan trafik eller människor som passerar.
På tomten på 800 m2 har du tillräckligt med utrymme för egen pool, ingång till garaget för fordonet och terrasser för att sola och vila bredvid den fiskformade poolen med en våt bar inuti den och en bar bredvid den , och med en arbetsstege för att komma in och ut ur det bekvämt och säkert.

Huset har tre våningar som kan användas tillsammans eller självständigt, eftersom de har separata ingångar, både källargaraget och huvudbyggnaden, med en intern anslutande trappa som kan stängas för att skilja dem, så det kan vara bra för en familj med äldre barn, med morföräldrar som vill göra sitt liv på nedre våningen eller till och med att hyra det samtidigt som ägarna njuter av det och tar en ekonomisk avkastning på sin investering.
Källaren är avskalad och färdig, med fönster för att släppa in naturligt ljus och luft, golv, målade väggar, färdiga tak och just nu används det som parkerings- och rekreationsområde med lekplats, hobbyrum och andra.
På bottenvåningen har den en terrass vid ingången till huset, där du kan få morgonsolen och frukost som det ligger bredvid köket, entré med hissens badrum, ett kök med dörrar att laga mat utan att störa resten av huset med stor storlek och ett kontorsområde där du kan äta informellt eller äta frukost med familj, ett stort vardagsrum med öppen spis, en matsal för formella måltider, ett stort rum på sviten, med ett stort garderob omklädningsrum och en full badrum, vi har också en stor terrass med utsikt över trädgårdarna och direkt tillgång till poolområdet, med bekvämligheten att kunna komma in och gå direkt till huset när de njuter av terrassen.

På första våningen, med tre fulla sovrum, alla med garderober, två badrum och en solterrass med förinstallation av luftkonditionering maskiner, där du kan sola med privatliv.
Hela huset är exteriör, med syd-sydväst orientering på de stora terrasserna och solarium, du kan få solen hela året och med sin täckta terrass och österläge terrass, där du kan vara i skuggan när det blir för varm.
Huset levereras möblerat och med apparater, utan dekorativa eller personliga element, men redo att flytta in och njuta av det eller få en bra prestanda om den är avsedd att hyra den.
Det är värt ett besök !!!!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 501.701 GBP
  • Ryska rubeln: 50.467.787 RUB
  • Schweiziska franc: 594.112 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.383.803 CNY
  • Dollar: 643.823 USD
  • Svenska kronor: 5.813.158 SEK
  • Den norska kronan: 6.104.330 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder