Lyxlägenhet på Las Colinas Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-SOM-NAR-3-34 90m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Balkong: 25 m2
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 0 Meter
Våning : 1
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Utsikt över golfbana
Smart Home System
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggd - gemensam pool - Las Colinas Golf - A / C - garage - rymliga terrasser - golvvärme - havsutsikt - förvaring - smart home system


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxiga golflägenheter, som ligger på en av de högsta punkterna i Las Colinas Golf & Country Club. Detta lägenhetskomplex erbjuder fin utsikt över golfbanan och Medelhavet. Arkitekturen är exklusiv med en elegant och modern design. De flesta av lägenheterna har utsikt över det gröna området, apelsinlundarna, bergen och Mar Menor-lagunen. Alla lägenheter har installerad luftkonditionering, ett smart hemsystem för att styra din lägenhet från telefon eller iPad, parkering och förvaring. När du kommer in i lägenheten hittar du ett stort öppet vardagsrum, matsal och kök. Rummet har gott om naturligt ljus från de stora fönstren som vetter mot terrassen. Terrassfönstret öppnar hela rummet när skjutdörrarna försvinner i väggen när de öppnas. Sovrummet har eget badrum. De två badrummen har golvvärme. Denna typ av lägenhet har varit mycket populär genom de olika faserna i Acacia bland annat på grund av de rymliga terrasserna.

Takvåning från 324.000 €


I hjärtat av Costa Blanca South hittar vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik mästerskapsbana som korsar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången med detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den integriteten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap och du kan göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska flora och de omfattande åkrarna med apelsin- och citronlundar. Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en green och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-kurs har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 241.148 GBP
  • Ryska rubeln: 24.744.092 RUB
  • Schweiziska franc: 308.295 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.171.736 CNY
  • Dollar: 335.581 USD
  • Svenska kronor: 2.829.060 SEK
  • Den norska kronan: 2.861.285 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder