Villa på Las Colinas Golf & Country Club Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-SOM-MAD-13 150m2 951m2 3 3 1 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 150m2
Tomt: 951m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: A
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 147 m2
Takterrass: 60 m2
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 0 Km.
Öppen Planlösning
Automatisk port
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Bottenplan
Trädgård
Bra område för uthyrning
Privat Takterrass
Utsikt över berg
Källare
Utsikt över golfbana
BBQ
Larmsystem
Smart Home System
Havsutsikt
Elektriska fönsterluckor
Air Condition
Underjordisk parkering
Förråd
Fullt utrustat kök
Pool
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
A

3 sovrum - 3 designerbadrum - lyxigt nybyggt - Las Colinas Golffastighet - källare - utsikt över golfbanan - infinity pool - garage - luftkonditionering - fullt utrustad


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna vackra villa full av ljus i den prestigefyllda Las Colinas Golf & Country Club. Nära 250 m² byggd, har denna magnifika villa en unik arkitektur och landskapsarkitektur. På bottenvåningen ett öppet kök, vardagsrum och matplats, en stor mästare med eget omklädningsrum, badrum och privat terrass. Två sovrum som delar badrum och gästtoalett. En rymlig tomt på nästan 1.000 m² erbjuder ett brett utbud av möjligheter med en stor terrass och en skulpturell fyrsidig infinitypool. En vacker trädgård för din integritet. På källarplanet ger en uteplats och stora fönster ljus till ett stort garage som erbjuder olika användningsområden. En fantastisk takterrass på första våningen med magnifik utsikt över golfbanan. Denna lyxvilla ligger bredvid den prisbelönta Las Colinas golfbanan. Villorna i samhället erbjuder en rad vackra vyer, inklusive golfbanan, sjöarna, och vissa erbjuder också havsutsikt. Fyra olika modeller, alla med privata trädgårdar och pool.

Signatur Villa 41 alternativ € 2.075.000                          Villa 43 alternativ 1.050.000 €


I hjärtat av Costa Blanca South hittar vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik mästerskapsbana som korsar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången med detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den integriteten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap och du kan göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska flora och de omfattande åkrarna med apelsin- och citronlundar. Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en green och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-kurs har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 750.181 GBP
  • Ryska rubeln: 73.807.611 RUB
  • Schweiziska franc: 951.410 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.627.207 CNY
  • Dollar: 1.035.693 USD
  • Svenska kronor: 8.912.905 SEK
  • Den norska kronan: 8.638.785 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty