Villa på Las Colinas Golf & Country Club Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-SOM-MAD-43 310m2 1.062m2 3 4 1 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 310m2
Tomt: 1.062m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: A
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 0 Meter
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Övervaknings kameror
Utsikt över golfbana
BBQ
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Larmsystem
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Energi~~POS=TRUNC
A

3 sovrum - 4 designerbadrum - lyxig nybyggd - golffastighet - uppvärmd infinitypool - två kontor - utrustat kök A ++ - anlagd trädgård - källare - dubbelgarage


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna spektakulära ljusa villa i två våningar med utsikt över golfen. På bottenvåningen finns ett öppet kök, ett vardagsrum med matsal och tre svitrum med eget badrum. Den stora terrassen och infinitypoolen erbjuder vacker utsikt över den spektakulära golfbanan. Denna villa har imponerande vertikala marmorplattor på sin fasad, både funktionella och eleganta, vilket skapar en trevlig lek av ljus och skugga inuti huset. I källaren ger en uteplats och stora fönster ljus till ett stort garage, två kontor och ett badrum.


I hjärtat av Costa Blanca South hittar vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik golfbana som passerar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången med detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den integriteten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap och du kan göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska flora och de omfattande åkrarna med apelsin- och citronlundar.Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en putting green och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-kurs har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse. 

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 909.909 GBP
  • Ryska rubeln: 96.405.960 RUB
  • Schweiziska franc: 1.156.050 CHF
  • Kinesiska yuan: 8.183.070 CNY
  • Dollar: 1.248.240 USD
  • Svenska kronor: 10.681.125 SEK
  • Den norska kronan: 10.618.650 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder