Villa på Las Colinas Golf & Country Club Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-GEOS-MIMO16 480m2 2.451m2 4 5 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 480m2
Tomt: 2.451m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 11 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Våning : 0
Utsikt över golfbana
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Air Condition
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 4 badrum - 1: a linjens golf - lyxig nybyggnad - Fullt utrustat kök - Privat pool - Garage - terrasser - strandområde - stor loaction


Hansson & Hertzell Realty har nöjet att presentera denna exklusiva och lyxiga villa med 4 sovrum på Las Colinas Golf & Country Club, som ligger inom några minuters promenad från klubbhuset och socialklubben. Tanken har varit att skapa en villa där du har allt på bara en nivå. Men också för att dra full nytta av det privilegierade läget och soltimmarna i detta område. Därför har taket lutats för att ge villan extra ljus och liv.

När du går in på tomten har du villan och terrasserna till vänster. Alldeles intill parkeringsplatsen hittar du ett praktiskt förråd som är tillräckligt stort för golfklubbar, cyklar etc. Korridoren när du går in i villan är rymlig och ger dig direkt utsikt över terrassen och ”strandområdet”. På vänster sida hittar du 2 rymliga dubbelrum med vardera eget badrum, en gästtoalett och sovrummet med egen garderob och eget badrum. Det öppna köket, matsalen och vardagsrummet har fönster mot terrassen som ger mycket naturligt ljus. När du lagar mat, sitter vid matbordet eller soffan kan du njuta av utsikten och ljuset.

När du går in i terrassområdet hittar du mer än 150 m2 terrass med olika områden att njuta av. Huvudterrassen erbjuder nästan 100 m2 plus strandområdet. Strandområdet är utformat som en infinitypool som fyller den verkliga poolen nedan. De flytande trapporna som är underbelysta leder till den andra terrassen som erbjuder inte bara utrymme för att njuta av det unika vädret utan också tillgång till poolen och chill-out-området. Chill-out-området är integrerat i poolområdet med en gaseldplats i mitten. Denna smarta användning av design och utrymme ger villan 3 nivåer av utomhusutrymme för att fullt ut njuta av dagarna och nätterna.


Inuti Campoamor hittar du en plats som ingen annan på Costa Blanca; Las Colinas Golf & Country Club. En 330 hektar stor dal blev ett mindre paradis. Mellan apelsinträd, tallar och kullar får du reda på vad Las Colinas Golf & Country Club handlar om. Las Colinas erbjuder några av de mest prestigefyllda fastigheterna på södra delen av Costa Blanca, en 18-håls golfbana, som inom några år har vunnit flera priser, vandringsleder för att njuta av de grönskande sportanläggningarna och mycket mer. Bara 10 minuters bilresa från Las Colinas Golf & Country Club kommer du till det populära köpcentret Zenia Boulevard.

Välkommen till Hannson & Hertzell Realty och det bästa klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 2.871.051 GBP
  • Ryska rubeln: 286.459.840 RUB
  • Schweiziska franc: 3.628.050 CHF
  • Kinesiska yuan: 25.394.005 CNY
  • Dollar: 3.925.865 USD
  • Svenska kronor: 33.962.300 SEK
  • Den norska kronan: 33.798.150 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder