Ny lyxvilla i Moraira Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-GHCB-VD50062 762m2 1.000m2 4 5 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 762m2
Tomt: 1.000m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 2.9 Km.
Avstånd till flygplatsen: 88 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Bottenplan
Trädgård
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
BBQ
Nära strand
Larmsystem
Elektriska fönsterluckor
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Pool
Solpaneler
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Jacuzzi
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 5 badrum - lyxvilla - privat pool - källare - hiss - bastu - jacuzzi - havsutsikt - terrass - grill - solpanel - utrustat kök - luftkonditionering


Hansson & Hertzell är stolta över att kunna presentera denna lyxiga villa i modern stil på Morairakusten med panoramautsikt över havet och bergen. Villan består av 3 våningar (med hiss), med totalt 4 sovrum med eget badrum, gästtoalett och ett stort vardagsrum med tillgång till terrassen. Dessutom ligger i källaren bastun och ett badrum med dusch. Utanför kan du njuta av Medelhavets livsstil med infinitypool, stora terrasser med grillplats och trädgården med automatiskt bevattningssystem. Det har tillbehör som snickeriteknik med säkerhetsglas, inre och yttre glasräcken, naturstenväggar, ingång till tomten och asfalterad parkeringsplats, stort format porslinsplattor av märket Saloni, fullt utrustat kök med Siemens apparater, badrum och Roca kompletta kranar , LED-belysning, golvvärme, luftkonditionering kallt / varmt i hela huset, solpanel för tappvatten, elektriska fönsterluckor, etc. På grund av sin riktning i söder kan du njuta av vacker utsikt, öppen mot havet och kusten. En riktig lyxfastighet som erbjuder allt du behöver för att njuta av att bo nära havet.


Moraira är en liten kuststad belägen i den vackra bergiga nordöstra spetsen av Costa Blanca. Orten är bekvämt placerad mellan flygplatserna i Alicante och Valencia (cirka 90 km från var och en). Den omgivande regionen har en lugn och avkopplande atmosfär, med vacker och orörd natur och många små byar att utforska. Själva staden har behagligt vuxit från en liten fiskeby till en attraktiv semester- och pensionsanläggning och har behållit sin stora charm som lockar besökare från hela Europa. Det är också särskilt populärt bland spanska semesterfirare från Madrid och Valencia. Moraira har en imponerande småbåtshamn, ett utmärkt utbud av lokala butiker, marknader, fiskrestauranger och barer vid hamnen och bäst av allt har fortfarande lyckats bevara sin spanska karaktär.

Välkommen till Hannson & Hertzell Realty och det mest hälsosamma landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.846.570 GBP
  • Ryska rubeln: 184.379.140 RUB
  • Schweiziska franc: 2.306.480 CHF
  • Kinesiska yuan: 15.752.000 CNY
  • Dollar: 2.465.320 USD
  • Svenska kronor: 22.419.100 SEK
  • Den norska kronan: 22.057.200 NOK

Hansson & Hertzell Realty