Nyproducerad lyxvilla i Cabo Roig Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Cabo Roig

HH-AES-401 120m2 800m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 120m2
Tomt: 800m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Automatisk port
Garage
Förvarings rum
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 SOVRUM - 3 BADRUM - TRÄDGÅRD - PRIVAT POOL - GARAGE


Välkommen till denna nyproducerade lyxiga villa i La Regia (Cabo Roig). Fastigheten är byggd i modern stil med välvalda material och högsta byggkvalitet.
Stort ljust magnifikt vardagsrum med panoramautsikt över poolen. Ett modernt öppet designat kök.Fyra sovrum med inbyggda garderober och tre badrum med dusch.Allt i ett plan.
På den stora tomten finns en härlig trädgård med palmer, konstgräs, en privat infinity pool och dusch.Rymliga uteplatser i soligt läge för många trevliga middagar och mysiga stunder.
Här finns även ett stort garage med tillhörande förråd. 


Cabo Roig

Cabo Roig är känd för sina rena blå flagg stränder och är populär för turister från norra Europa, liksom invånarna i grann regionen Murcia som ofta flockas till stränderna på helgerna -

Den gamla delen av Cabo Roig är en halvö och ett exklusivt villaområde där flera önskar att bosätta sig. Här finns det mycket trevliga fiskrestauranger, en marina och en mycket uppskattad strand.

Cabo Roig Marina är en av de bästa småbåtshamnar på den populära Costa Blanca kusten. Ligger i ett attraktivt område har över tvåhundra förtöjnings utrymmen, en restaurang och en del andra bra faciliteter. Även här, som på flera andra orter finns det en marknad, den hålls varje torsdag och har ett gediget utbud.

Tennis - Om du är en tennisspelare - Cabo Roig Club ligger precis intill stranden i Cala Capitan. Klubben har fyra hardcourts, egen pool, bar och restaurang. Kvalificerad tenniscoaching finns också.

Hästridning - Om ridning är din hobby kan du ta en tur i den spanska landsbygden, inom en 5 minuters bilresa är The Ranch på Campoamor. Det finns också Club HiPCO nära

Välkommen till Hansson & Hertzell och till världens bästa klimat! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 550.488 GBP
  • Ryska rubeln: 44.535.339 RUB
  • Schweiziska franc: 693.473 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.932.429 CNY
  • Dollar: 694.605 USD
  • Svenska kronor: 6.821.379 SEK
  • Den norska kronan: 6.313.588 NOK

Hansson & Hertzell Realty