Lyxig utrustad villa i Moraira Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-ENE-KATYA 442m2 885m2 4 4 2 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 442m2
Tomt: 885m2
Toaletter: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 92 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Km.
Våning : 0
Pool
Fullt utrustat kök
Öppen Planlösning
Köksutrustning
Golvvärme
Automatisk port
Garage
Dubbelglas
Tvättrum
Sydlig
Utsikt över pool
Grönområden
Bottenplan
Terrass
Hiss
Trädgård
Bra område för uthyrning
Privat Takterrass
Utsikt över berg
Källare
BBQ
Larmsystem
Nära strand
Havsutsikt
Smart Home System
Air Condition
Elektriska fönsterluckor
Förråd
Underjordisk parkering
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 4 badrum - nybyggd - 885m2 tomt - infinity pool - havsutsikt - 2 garage - smart hemsystem - golvvärme - hiss - A / C - anlagd trädgård - förvaring


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxvilla, belägen på en upphöjd tomt med underbar havsutsikt och inom räckhåll för den vackra Medelhavsstaden Moraira på Costa Blanca. Denna villa är från vårt exklusiva lyxvillautbud och ligger på ett befallande läge mindre än 5 minuters bilresa från stranden och Moraira och 15 minuters bilresa från Calpe. Villan har designats av Ramón Gandia Brull arkitektstudio och är ett av de bästa exemplen på modern Medelhavsarkitektur som skapar ett överflöd av geometri, ljus och rymd. I varje rum har ljusets ingång optimerats för att maximera komforten. De stora fönstren i loungen har fin utsikt över poolen och den anlagda trädgården. Alla villor har utformats för att uppnå maximal integritet i villan, poolen och trädgårdsområdena. Nattbelysning, designad av Ramón Gandia Brull Arquitectos, inkluderar utomhus- och interiörbelysning, perfekt integrerad med projektets estetik. Den akustiska isoleringen av fönster, inre och yttre väggar har studerats specifikt för att undvika ljudöverföring från utsidan och från ett rum till ett annat.


Moraira är en liten kuststad belägen i den vackra bergiga nordöstra spetsen av Costa Blanca. Orten är bekvämt placerad mellan flygplatserna i Alicante och Valencia (cirka 90 km från var och en). Själva staden har behagligt vuxit från en liten fiskeby till en attraktiv semester- och pensionsanläggning och har behållit sin stora charm som lockar besökare från hela Europa. Moraira har en imponerande småbåtshamn, ett utmärkt utbud av lokala butiker, marknader, fiskrestauranger och barer vid hamnen och bäst av allt har fortfarande lyckats bevara sin spanska karaktär. Tennis, fotboll, squash, alla vattensporter, båtuthyrning och resor, ridning, gokartbanor för både vuxna och barn, 3 golfbanor och en liten nöjesplats och tre bra nattklubbar för alla åldrar finns alla i Moraira.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens bästa klimat!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.499.803 GBP
  • Ryska rubeln: 149.643.200 RUB
  • Schweiziska franc: 1.895.250 CHF
  • Kinesiska yuan: 13.265.525 CNY
  • Dollar: 2.050.825 USD
  • Svenska kronor: 17.741.500 SEK
  • Den norska kronan: 17.655.750 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder