Modern Villa i Moraria Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-NUAM-NIKI 426m2 860m2 4 4 2 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 426m2
Tomt: 860m2
Toaletter: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 6
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Larmsystem
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Hiss
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 4 badrum - 2 wc - hiss - infinity pool - havsutsikt - garage - smart hem - golvvärme


Niki är från vårt exklusiva lyxiga villa portfolio och ligger på ett befogat läge mindre än 5 minuters bilresa från stranden och Moraira och 15 minuters bilresa från Calpe. Villan är designad av arkitektonisk studio Ramón Gandia Brull och är ett av de bästa exemplen på modern medelhavsarkitektur som skapar ett överflöd av geometri, ljus och rymd.

I varje rum har ljusets ingång optimerats för att maximera komforten. Loungenas stora fönster har fin utsikt över poolen och den anlagda trädgården. Alla villor har utformats för att få maximal integritet i villa, pool och trädgård. Nattbelysning, designad av Ramón Gandia Brull Arquitectos, innehåller exteriör och inredningsljus, perfekt integrerade i projektets estetik. Den akustiska isoleringen av fönstren, inredning och ytterväggar har studerats specifikt för att undvika ljudöverföring från utsidan och från ett rum till ett annat.


Villan ligger på en upphöjd tomt med underbar havsutsikt och inom räckhåll från den vackra Medelhavsstaden Moraira på Costa Blanca. Mindre än 15 minuters bilresa från Calpe och cirka en timme från Valencia kombinerar området den lugna känslan av en shingby med de kulturplaner som de stora städerna erbjuder.

Klimatet i Moraira är soligt men tempererat med mer än 300 soldagar per år med genomsnittliga temperaturer på 27 C på sommaren och 17 C på vintern, vilket gynnar övningssporter som har lutat området med golfbanor, tennisbanor , Vandrings- och vandringsleder och nautiska klubbar. Villan ligger mycket nära Medelhavskusten och bara en kort promenad till centrum som erbjuder många val av barer, restauranger och lokala butiker.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens bästa klimat

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.404.161 GBP
  • Ryska rubeln: 140.746.355 RUB
  • Schweiziska franc: 1.663.770 CHF
  • Kinesiska yuan: 12.305.140 CNY
  • Dollar: 1.826.985 USD
  • Svenska kronor: 16.031.650 SEK
  • Den norska kronan: 16.728.065 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty