Nya moderna lägenheter i Cumbre Del Sol Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-MONTGAR-PG019 85m2 2 2 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 85m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Balkong: 60 m2
Avstånd till strand: 650 Meter
Avstånd till flygplatsen: 96 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Solarium
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - Gemensam pool - A / C - Parkering - golvvärme - lekplats - sociala klubbar - terrasser


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa nybyggda moderna lägenheter till salu i Benitachell, utmärkt läge, gemensamma utrymmen med pool, trädgårdar, lekplats. Mått 108m2 - 157m2, med en modern arkitektur, med 2 sovrum och 2 badrum, kök öppet för vardagsrum med olika modeller att välja mellan, terrass och trädgård på bottenvåningen och takterrass på översta våningen. Utrustningen i lägenheterna är också inriktad på komfort med golvvärme, varm och kall luftkonditionering med ledningar med termostat i vardagsrummet, varmvatten från Altherma-systemet, elektriska apparater ingår och ett dekorationsprojekt för att ge dem stil och värme. De gemensamma områdena är utformade för att koppla av och njuta av som en familj, med pool omgiven av stora terrasser för att njuta av solen, lekplats för barn, social klubb, trädgårdar och parkeringsplatser.

takvåning alternativ från: € 329.000


Cumbre del Sol är en väletablerad och populär urbanisering som ligger nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Urbaniseringen ligger i hög höjd och ger magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergskedjor. Lägenheterna är omgivna av en exceptionell miljö där de lyfter fram vacker utsikt över Medelhavet, en idealisk kampanj för att njuta av fritiden med familjen i de gemensamma områdena med olika pooler, stora terrasser för solbad, socialklubb, lekplatser för barn, också för att för dess läge är det möjligt för oss att göra flera vandringsturer som den som tar oss till Cala Llebeig, en unik enklav på Costa Blanca. Du kan också dra nytta av alla tjänster som ingår i Residential Resort Cumbre del Sol, kommersiellt område, snabbköp, frisör, apotek, barer och restauranger, padel- och tennisbanor, vandringsleder, internationella skolan Lady Elizabeth Junior School, hipico centrum, strand och vikar med strandbarer, inom kort avstånd finns det förstklassiga restauranger som är erkända med Michelin-stjärnor, golfklubbar, nautiska klubbar, alla tjänster du behöver för att leva och njuta av året runt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det bästa klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 234.859 GBP
  • Ryska rubeln: 23.914.213 RUB
  • Schweiziska franc: 296.905 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.118.206 CNY
  • Dollar: 331.334 USD
  • Svenska kronor: 2.741.110 SEK
  • Den norska kronan: 2.752.078 NOK

Hansson & Hertzell Realty