Modern villa med havsutsikt i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat

HH-LM-IMMOS-PANOBEACH 210m2 450m2 3 4 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 210m2
Tomt: 450m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 9 m2
Takterrass: 59 m2
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 2 Km.
Avstånd till golfbana: 500 Meter
Havsutsikt
Öppen Planlösning
Garage
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 4 badrum - terrasser - pool - havsutsikt - garage -öppen planlösning 


Hansson & Hertzell Realty är stolt över att nu presentera dessa nya villor Finestrat - Benidorm.

Dessa 11 moderna villaer, som ända till sista detalj, svarar mot de högsta kvalitetsstandarderna, har 3 sovrum, 4 badrum och en toalett. Dess stora vardagsrum med öppen planlösning med stora fönster och stora solterrasser, minst 59 m², erbjuder panoramautsikt över Medelhavet, vilket gör att du upplever den lyx som alla skulle önska sig.
Beläget på bra storlek tomter med trädgård, privat pool och parkering.

Dess strategiska läge, bara 30 minuter från staden Alicante med den internationella flygplatsen El Altet och dess järnvägsstation med höghastighetståg, kommer du att kunna njuta av det fantastiska väderlandet på Costa Blanca bekvämt.
Sol, strand, berg, golf, bra restauranger, nöjesparker, köpcentra, utställningar, .... Allt du kan drömma på ditt dörrsteg.

Om du letar efter ett enfamiljshus, fullt av bekvämligheter och bekvämligheter med alla tjänster i närheten, i en otrolig miljö tack vare det underbara vädret, är det bästa valet att köpa en av dessa villor.


FINESTRAT

Byn Finestrat och strandorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära närliggande Benidorm och cirka 40 kilometer från Alicante och dess internationella flygplats.

Byn ligger på bergssidan av  Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut mot kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk moorisk känsla, med färgrikt målade hus och smala kullerstensgator. Cala Finestrat å andra sidan har alltmer blivit mer och mer populär och dess utveckling har gjort det nästan en förlängning till Benidorm själv.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens bästa klimat! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 328.062 GBP
  • Ryska rubeln: 26.841.235 RUB
  • Schweiziska franc: 416.786 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.966.433 CNY
  • Dollar: 417.848 USD
  • Svenska kronor: 4.106.768 SEK
  • Den norska kronan: 3.845.524 NOK

Hansson & Hertzell Realty