Modern 3:a i Calpe Spanien · Costa Blanca Nord · Calpe

HH-LM-GHCB-PROM1 80m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 11 m2
Avstånd till strand: 400 Meter
Avstånd till fritid: 100 Meter
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Hiss
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Gym
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - Terrass 11 kvm -   Gemensam pool - Underjordisk parkering - Nära till stranden - Havsutsikt


Nytt exklusivt projekt i Calpe. Två nya byggnader ligger några meter från stranden, med utsikt över saltvatten och Peñón de Ifach, omgiven av alla önskvärda faciliteter såsom restauranger, stormarknader, affärer, barer, banker och mycket nära Avenida de los Ejércitos Españoles.

Lägenheterna har två eller tre sovrum, två badrum, vardagsrum / matsal med fullt utrustat öppet kök, stora fönster och delvis täckta terrasser med havsutsikt från hälften av byggnadens höjd. Du kan anpassa lägenheten till din smak genom att välja mellan flera material.

Utrustning: Förstärkt ingångsdörr, förstklassig keramikplattform, dubbelglasad klimatityp, video intercom, TV-anslutning, telefon och internetanslutning, inbyggda garderober, badrumsinredning av första märkena i vita, moderna och kromtappar, värme och luftkonditionering av kanaler, etc ..

Det gemensamma området med trädgårdar, simbassäng, paddel tennisbana och inomhusrekreationsområde inbjuder dig att stanna efter en dag på stranden. För att beundra solnedgången har varje byggnad sitt eget gemensamma utrymme med havsutsikt, gym, terrass och gourmetområde (9: e våningen). Det finns underjordiska parkeringsplatser och förrådslokaler för varje lägenhet.


Calpe

I hjärtat av Costa Blanca, i regionen Valencia, ligger den gamla fiskebyn Calpe. Nu omvandlas till en turistmagnet, staden ligger på ett idealiskt läge, lättillgängligt vid motorväg A7 och N332 som går från Valencia till Alicante. dess cirka en timmes bilresa från flygplatsen i Alicante.Calpe har en underbar blandning av den gamla Valencisk kulturen och moderna turist faciliteter. Det är en bra bas för att utforska området eller njuta av de många lokala stränderna. Calpe ensam har tre av de vackraste sandstränderna vid kusten. 

Calpe domineras av Ifachs höga berg som når en imponerande 332m, som stiger nästan rent över havet och är ett naturreservat. Bergstoppen nås efter entuff klättring upp på en gångstig, genom en kort tunnel genom bergets övre del.  Från toppen kan man ha en magnifik panoramautsikt. På en klar dag är ön Ibiza synlig.


Välkommen till Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå och världens bästa klimat!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 186.527 GBP
  • Ryska rubeln: 18.226.863 RUB
  • Schweiziska franc: 218.692 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.612.490 CNY
  • Dollar: 237.348 USD
  • Svenska kronor: 2.119.076 SEK
  • Den norska kronan: 2.231.741 NOK

Hansson & Hertzell Realty