Modernt Parhus i Gran Alacant Spanien · Costa Blanca Syd · Santa Pola · Gran Alacant

HH-LM-MASA-NEWLIN 108m2 225m2 2 2 privat pool Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 108m2
Tomt: 225m2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Köksutrustning
Pre-installed Aircon
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2,3 eller 4 sovrum - 3 badrum - Privat pool - Parkering - Trädgård


Dessa villor utmärker sig som moderna, ljusa, rymliga och bekväma bostäder. De är byggda semi bifogade, i två höjder och på en tomt på 225m2. Med möjlighet till personalisering med 2, 3 eller 4 sovrum, 3 badrum och kök oberoende eller i vardagsrummet. Du kan lägga till en färdig eller halvfabrikat källare.
Denna modell har uppnått stor acceptans de senaste åren, vilket ledde till en ombyggnad av designen som har förbättrat fördelningen av vissa delar av huset. Bland de nya funktionerna är utbyggnaden av utrymmen som har möjliggjort mer användbara mätare och en förändring av fördelningen av dörrar och fönster, vilket ger större framträdande till naturligt ljus och öppna utrymmen.


Gran Alacant är ett bostadsområde som tillhör Santa Pola, bildat av en rad urbanisationer och en mängd bekvämligheter. Det kännetecknas av två huvudområden: Ett vid ingången från N-332, med en nyare och modernare konstruktion, där finns ett stort kommersiellt område. Det andra området ligger närmare stranden i Arenales, och som erbjuder en mängd restauranger och små affärer. Det finns utmärkta kommunikationer, så du kan glömma bilen att gå till stranden, eftersom den har en stads linje som förbinder hela området. Du har också väldigt nära till Alicante, Santa Pola och flygplatsen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens bästa klimat! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 210.043 GBP
  • Ryska rubeln: 16.992.816 RUB
  • Schweiziska franc: 264.600 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.882.008 CNY
  • Dollar: 265.032 USD
  • Svenska kronor: 2.602.752 SEK
  • Den norska kronan: 2.409.000 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder