Takvåning med havsutsikt i Gran Alacant Spanien · Costa Blanca Nord · Santa Pola · Gran Alacant

HH-IB-CARABASSI-ALTO-15 95m2 3 2 gemenskap Frivillig
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 95m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 40 m2
Takterrass: 85 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 10 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 12 Km.
Våning : 1
Förråd
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Trädgård
Air Condition
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - terrass - havsutsikt - takterrass - avkylningszoner - gemensam pool - hiss - bastu - jacuzzi - luftkonditionering


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta magnifika bostadsområde som är utformat för att maximera solen och den fantastiska utsikten över Medelhavet. Lägenheterna har 2 eller 3 rum, alla har en stor terrass eller takterrasser, inbyggda garderober i alla rum, luftkonditionering varm / kall, golvvärme i badrummen, medan du också har möjlighet att anpassa din lägenhet genom att välja mellan olika dekorations- och möbelalternativ. Komplexet i sig har en pool, tillsammans med två jacuzzier (även uppvärmda), stora trädgårdar, gymutrustning, viloplats, cykelparkering och säkerhetsbås med videoövervakningssystem. Det utmärkta läget för denna utveckling gör det idealiskt att njuta av de 8 km fina sandstränderna och den vackra strandpromenaden som ligger framför denna utveckling. Det ligger bredvid det kommunala idrottscentret och marknadsfaciliteterna; Det har också nära det kommersiella området på Scandinavia Avenue, kommunala kontor, ambulerande, park och barnområde, barer, restauranger, apotek och till och med en busshållplats och taxistation.


Gran Alacant är ett bostadsområde som tillhör Santa Pola, bildat av en uppsättning urbaniseringar och en mängd tjänster. Det kännetecknas av att ha två huvudområden: ett vid ingången från N-332, med en nyare och modernare konstruktion och där ett stort kommersiellt område ligger; och en annan, närmare stranden i Arenales, och som erbjuder en mängd restauranger och små butiker. Den har utmärkt kommunikation, så du kan glömma bort bilen för att gå till stranden, eftersom den har en urbana linje som förbinder hela området. Om du behöver det har du också flera alternativ att flytta till Alicante, Santa Pola och flygplatsen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens bästa klimat!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 256.002 GBP
  • Ryska rubeln: 25.561.654 RUB
  • Schweiziska franc: 319.762 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.183.800 CNY
  • Dollar: 341.783 USD
  • Svenska kronor: 3.108.103 SEK
  • Den norska kronan: 3.057.930 NOK

Hansson & Hertzell Realty